Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51f242c01a974bef95738dad60bf0558.jpeg

c3b951aef7334ede87edef6ff9df7daa.jpeg

küfür

Dönecek diye haber çıktı ya :D Çenk Ergün devam edicekmiş diye bir yerde görmüştüm. :D
Oyle bir habere rast gelmedim henuz. Kesin oyuncular bunun suratini gordukten sonra caymak istemistir. Cenk de, "Baskan sen eve git ben hallederim" demistir :D

Feghouli alıyorsun. Valencia yıllarını izleyen bilir müthiş topçu. Adam 4 bile alsa bizde, westham da kalsa aşağı yukarı aynı parayı alacaktı. Şampiyonlar liginde yoksan kalite adama daha fazla para verirsin. Ama fernando için 8 bonservis fiyasko olur

abi fernando için dış basında yazan paralar 10m euro falan o paraları vermez bizimkiler imkansız o işte bir iş var

------------------gomis
Volkan sen-belhanda-fegholi
------------imbula - fernando

H.O

selcuk iyice samet aybaba oldu
gozler falan görmüyor

Lewis kim bilmiyorum ama Badouda golcü biri değil şut kalitesi kötü bi oyuncu

ndiaye orta sahadan dribling yapabilecek takımı rahatlatacak oyuncu ayrıca şut kalitesi olmasa da ceza sahasına sürekli sürpriz koşu yapar...feghouli ve marianonun orta kalitesi düşündüğümüzde gomis falan markajdayken sürpriz golcülük yapabilir

Lewis Baker Chelsea oyuncusu geçen sene Vitesse'de 15 gol 7 asist yaptı.....kiralanabilir duran top,şut gibi konularda inanılmaz yetenekli

Gökmen Özdangalak Belhanda, Gomis ve Maicona sallıyor, transfer yapılmamalı diyor. Tabi 2 maçı rezil eden evlat Ahmet Çalık için ses seda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt