Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Renktaş geliyorsada rahat ol burda abartıldığı kadar kötü değil asla.Caneri Gökhanı elek etmişti Hırvatistan Milli takımında Srna ile beraber,Defansta oturaklı bir adam Carole gibi falan bomba değil işini yapar hücumada katkısı var çok olmasada hemde tecrübeli yani bu kalite takımları görmemiş oyuncu değil Carole-Linnes gibi.

futboldan gram anlamıyor, Beşiktaşın iyi kötü işleyen bir kadrosu var o yüzden fazla transfer yapmıyorlar. Bizde senin kafanla örtüşenler yüzünden kadro kalmadı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Renktaş geliyorsada rahat ol burda abartıldığı kadar kötü değil asla.Caneri Gökhanı elek etmişti Hırvatistan Milli takımında Srna ile beraber,Defansta oturaklı bir adam Carole gibi falan bomba değil işini yapar hücumada katkısı var çok olmasada hemde tecrübeli yani bu kalite takımları görmemiş oyuncu değil Carole-Linnes gibi.
evet rahat oynar.

Garry sol tarafta götürmez mi renktaş bu kadroda,Çünkü Feghu hariç kanat aramıyor gibiyiz.Denayerde Serdar yerine olabilir belki

O kadrodaki diğer tüm transferleri yaptıktan sonra bana sorsalar son 1 transfer hakkımız var ya stoper alacağız ya sol kanat mı alalım, Garry mi Serdar mı deseler ben Serdar oynasın sol kanat forvet alalım derim. O ortasahalar gelince stoperler bu kadar sırıtmaz ama gol sıkıntısı çekeriz o ileri dörtlü ile. Bütün yük Gomis'e biner.

..
8a182be5c1c6da13be027f1739ffaa45.jpg

denayer serdardan iyi stoper degil, ama serdarin sakatlanma riski var iste.
birde garry olablilir denemek lazim.
adam hizli calim iyi hemen kesip atmamak lazim.

Açıkçası katılıyorum Denayer kötü olduğundan değil Serdar çok iyi stoper ama 15-20 maçı geçmekte hep zorlanıyor Ahmetin ne kadar bomba olduğunu gördük Denayer şart bence,Garryde iyi takımda iş yapar görüşümün arkasındayım

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Strinic
Fernando
Feghouli - N´Diaye - Belhanda - XXXX
Gomis

Müthis bir takim, ama dezavantaj olarak görebilecegimiz olan olay, cok fazla gol kacirabilme potansiyali.
Snejder'de gitti hala 4–2–3–1 ile acı çekiyoruz.

Tam 4–4–2 lik bir kadro, Belhanda gibi adamı sol tarafta kullanmak daha mantıklı

Bu kadro kurulsun 2011 gibi duman ederiz. Feguli ve Belhanda aynı Emre ve Engin gibi orta saha özellikli

Tek sorun Gomis'in yanına bir forvet

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası katılıyorum Denayer kötü olduğundan değil Serdar çok iyi stoper ama 15-20 maçı geçmekte hep zorlanıyor Ahmetin ne kadar bomba olduğunu gördük Denayer şart bence,Garryde iyi takımda iş yapar görüşümün arkasındayım

serdar ilk 11 denayer yedek böyle olabilir, zaten denayer ucuz olur.

O kadrodaki diğer tüm transferleri yaptıktan sonra bana sorsalar son 1 transfer hakkımız var ya stoper alacağız ya sol kanat mı alalım, Garry mi Serdar mı deseler ben Serdar oynasın sol kanat forvet alalım derim. O ortasahalar gelince stoperler bu kadar sırıtmaz ama gol sıkıntısı çekeriz o ileri dörtlü ile. Bütün yük Gomis'e biner.

Ben Serdara pek güvenemiyorum yoksa aslında ikisine de direkt ihtiyacımız var,Joel Campbell isterim açıkçası her yönüyle uygun takıma.

Snejder'de gitti hala 4–2–3–1 ile acı çekiyoruz.

Tam 4–4–2 lik bir kadro, Belhanda gibi adamı sol tarafta kullanmak daha mantıklı

Bu kadro kurulsun 2011 gibi duman ederiz. Feguli ve Belhanda aynı Emre ve Engin gibi orta saha özellikli

Tek sorun Gomis'in yanına bir forvet
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almiyorlar ki babam. Gercekci bakmak lazim, haberlerde hic bir tane forvet gecmiyor. Tudor´da yine 4-2-3-1 oynacagiz gibi dokundurdu basin toplantisinda. Yoksa koy oraya Gomis yanina Negredo´yu ligi altina üstüne getirirsin.

Sitoh nasıl CL göremediyse bu dursun da şampiyonluk göremez inş yanılırım ama bu adam asla şampiyonluk göremez bizde.

adem kardes aynisi brumaya dendi ondan sonra atmaya basladi bence garry ölye kötü bitiriciligi yok sadece yeterli sekilde sans bulamadi.

YouTube

Aga Bruma´nin bitiriciligi abartildigi kadar kötü degildi hic, ama sadece iyi olsaydi 20 gol atmis olurd gecen sene. Kadroya bakman lazim. Belhanda´da iyi bir finisher, N´Diaye´de golü koklayan oyuncu. Bunlarin yanina kanimca daha safe bir adam daha lazim. Hem bos alanlara kacacak, hemde bitirecek. Fizik olarak ölmemis bir Kewell tarzi birsey.
Garry yine bitiriciligi vasat olan bir oyuncu. Cok gol kaciririz oraya biraz daha iyi finisher koyamaz isek.

serdar ilk 11 denayer yedek böyle olabilir, zaten denayer ucuz olur.

Maicon olmazsa mesela Serdar-Ahmet olmasındansa Serdar-Denayer olsun daha kaliteli bir tandem olur zaten Maiconun yanına stil olarak en uygunu da Denayer ama Serdar Denayerden daha üstte bir stoper şu anlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt