Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Bruma´nin bitiriciligi abartildigi kadar kötü degildi hic, ama sadece iyi olsaydi 20 gol atmis olurd gecen sene. Kadroya bakman lazim. Belhanda´da iyi bir finisher, N´Diaye´de golü koklayan oyuncu. Bunlarin yanina kanimca daha safe bir adam daha lazim. Hem bos alanlara kacacak, hemde bitirecek. Fizik olarak ölmemis bir Kewell tarzi birsey.
Garry yine bitiriciligi vasat olan bir oyuncu. Cok gol kaciririz oraya biraz daha iyi finisher koyamaz isek.

bukadar oyuncu sonra zor oyuncu aliriz kanata gibime geliyor ama garryede o sansi vermek lazim hemen kesip atmamak lazim.
tabiki yasinden sira gelirse adamain tapulu yeri sanki, iyi kötü yine oyunuyor.

Renktaşlar Garry ilk geldiğinde bizde ümitliydik ama bu adama artık güvenmek hata

Futbolcumuz ağır kelimeler kullanmak istemiyorum ama bildiğin beygir, beyin filan yok

Hızı ile birşeyler yapmaya çalışıyor, o da 1–2 sene sonra bitince tamamen sövmelik bir oyuncu haline gelir.

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

garyy'i boşa tartışmayın net bir b.k olmaz. 26-27 yaşın da adam dan gelişim beklemek dursundan şampiyonluk beklemek gibi birşey.

Renktaşlar Garry ilk geldiğinde bizde ümitliydik ama bu adama artık güvenmek hata

Futbolcumuz ağır kelimeler kullanmak istemiyorum ama bildiğin beygir, beyin filan yok

Hızı ile birşeyler yapmaya çalışıyor, o da 1–2 sene sonra bitince tamamen sövmelik bir oyuncu haline gelir.

bence garry yargilamak icin yeterli kadar oynamadi.
yasinden sira gelmedi hic, yalanmi ?

brumaya ne dendi ben birde adem cakar kardesi hatirliyorum israr eden :D
su garry hemen öldürmeyin :)

YouTube
Boş adam değil bence sadece tek maçlık görüntülerin doğru olmadığını biliyorum ama bu adam kendini takımın asli oyuncularından biri olarak görüp oynasa Yasinden falan asla kötü oynamaz

ciddi manada bir nigga takımı olacaz hayirnisiynan.su badou fernando ikilisini kursak tam süper olacak . .

Garry en nefret ettiğim futbolcu tipi adamdan hızını al kesinlikle futbolcu olamazmış

Yasin, Garry'e ayakkabısını bağlatır.

Yasin'den nefret emmemizin nedeni takımı sabote etmesi,maç içinde duygu değişini yaşaması birazda hemen havalanması, Yasin'i iyi kullanan bir td ile neler yapılıyor gördük.

Yasin gibi oyuncular malesef saman alevlik katkı sağlıyor devamlılık yok, takım içi sorunlarla daha bencil hale geliyor.

Imbula gibi namumkun adamla uğraşmak yerine bir an evvel badouuuya imza attirilmali.

Yasin, Garry'e ayakkabısını bağlatır.

Yasin'den nefret emmemizin nedeni takımı sabote etmesi,maç içinde duygu değişini yaşaması birazda hemen havalanması, Yasin'i iyi kullanan bir td ile neler yapılıyor gördük.

Yasin gibi oyuncular malesef saman alevlik katkı sağlıyor devamlılık yok, takım içi sorunlarla daha bencil hale geliyor.

yasin takimi bilerek degil bilmeden sabote ediyor topu alip basiyor sonra ne yapacagini bilmiyor.
beyin terk, bütün ataklari öldürüyor.
o 2015 iyi bi seri yakalladi okadar birdaha o seviyeye gelemez !

Linnes, Ahmet ve Garry iyi niyetli oyuncular fakat ilk 11'de oynamak icin yetersizler, buyuk takim oyuncusu degiller.

Feghouli ve Fernando 1 haftaya biter gibi gozukuyor, Imbula zor, N'Diaye iyi bir alternatif.

Bu takima bruma gibi bir kanat ve b2b orta saha sart.

kral sovunu yapiyorr
6e13041d501af4daa1ec80419b760fdb.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt