Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry bence maç temposu oluşabilirse ciddi bir katkı sağlayabilir yasin bencili oynayacağına o kanatta arkasında iyi bir sol bek olduğu sürece Garry oynamalı adam hiç yoktan bencil değil yasinin maç içinde harcadığı pozisyonların istatistikleri yapılsa en az her maç 2-3 golümüzü harcıyordur

Gary i saksıya koy kumunu değiştir hergün sula yine olmaz hasan şaş 30 yaşında futbolu bıraktı gayr 27 ye giriyor neyi bekliyecez? Ayrıca elinde 20 yaşın da brumayla anlaşamayan zihniyet de bir hoca var ne öğretebilir bu adama?

Garry´de begendigim olay caliskan, ve hirsli olmasi. Bana kalirsa süper yetenekli degil, ama iyi bir profesyonel. Daha degisik bir takim kurgusunda yer edinebilirdi belki ilk 11´de, ama Tudor kullanabilirse her türlü sonradan oyuna girip, oyunun gidisatini degistirebilecek bir oyun tarzi var. Hatta beklerde bile belki cok etkili olabilir, ama bir akil etmek gerekiyor.

Hem 1:0 önde oldugun maclarda savunma arkasi kosular icin, hemde skor ihtiyaci oldugunda, tikanmis ve statiklesmis oyunu hizlandirmak icin, iyi bir secenek.

Linnes, Ahmet ve Garry iyi niyetli oyuncular fakat ilk 11'de oynamak icin yetersizler, buyuk takim oyuncusu degiller.

Feghouli ve Fernando 1 haftaya biter gibi gozukuyor, Imbula zor, N'Diaye iyi bir alternatif.

Bu takima bruma gibi bir kanat ve b2b orta saha sart.

fegi aldiktan sonra bi kanat daha almak zor gibi duruyor.
bu durumda garrye sans vermek gerekiyor.
can kardes dedigi gibi yasinden kötü olamaz, yasine verilen sans ona da bi verilmeli ondan sonra yargilanabilir.

strinic gibi vasat bir bek alacağımıza ömer ali gibi yedekte durmayı problem etmeyecek hem de yerli sayımızı artıracak iyi niyetli bir oyuncu mantıklı olur mu? bek rotasyonumuz mariano-ömer ali sol bek linnes-carole

Beşiktaş iyi bir stoper ve forvet alırsa çok rahat alacak ligi. Şu haliyle bile en büyük favori ama Fiko bir işler çevirip kiralar yine 2 iyi oyuncu.
İmkanı yok bu sene atiba o kadar maça dayanamaz bekler de patlar ben o zaman görürüm beşiktaşı.

Babel ile quaresmanın da yaşları toplamı 65 i geçiyor hala şişirip duruyorsunuz.

Bekleyin görün bjk inanılmaz fos çıkıcak.

Garry den ben bir şey anlamadım. İstikrarlı şekilde şöyle 10-15 maç arka arkaya oynasa.

su garryyi birde iyi kadroyla izlemek lazim ve daha fazla süre verilerek.
daha ne oynadiki yargiliyoruz.
bence cok cabuk karar veriyoruz bazi konularda bruma icinde öyleydi sonra ne oyuncu oldu.
2 3 mac üst üste yeni kurulan kadroyla bi izlemek lazim iyi kadroyla diyorum ondan sonra daha iyi yorum yapilariblir.
tabiki yasini keserse hoca ve garrrye sans verirse.

Bruma ile Garry´yi kiyaslamayin. Ikisinin tek benzer yani, ikisinin de tempo dribbling yapmasi. Bruma sprin halinde topa daha cok ve daha hizli temas edebiliyor, hemde iki ayagi ile de yön verebiliyor ki, bu tempoda bunu yapabilen cok fazla oyuncu bulamazsiniz dünyada bile. Garry daha cok acik alan ihtiyaci duyan bir oyuncu.

ömer alinin 'uçaklar iniyor' açıklaması da sırf galatasarayda oynamak istediğinden dolayı diye düşünüyorum ki bildiğim kadarıyla iyi bir galatasaraylı kendisi

Son düzenleme:
Garry Bruma'nın 3 de biri etmez. Gecelim bunları. Çalım atma tekniği yok, oyun zekası yok. Sadece çok hızlı. Böyle oyuncuları rotasyonda kullanırsın ideal kadroda 11 e yazmazsın.

Bugün bu Garry Fener veya Bjk da banko oynayabilir mi? Hayır. Daha da fazla kafayı yormaya gerek yok.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt