Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
westham ile ödeme görüşmeleri yapılıyormuş yani 4.5m'yi 3 taksitle ödemeye falan ikna etmeye çalışıyordur bizimkiler artık oldu gözüyle bakıyorum bu transfere

Fernando için gidilmemiş sadece feghouli için gidilmiş fransaya akşam tekrar dönülmüş
Büyük ihtimal avukatlar sözleşmeyi hazırlayıp ıslak imzayı bekleyecek

Feghouli bu sene bizim takımın kaderini belirler .Bide ortasaha trasnferi çok önemli.

ilgilendiğimiz oyuncularla temaslarımız sürekli devam ediyor ama bu yolculuğun amacı feghouliymiş

Muslera
Mariano Maicon Serdar XXX
XXX XXX
Feghouli Belhanda XXX
Gomis

Tudorun demecine göre toplam 4 oyuncu transfer edilecek. Biri zaten Feghouli. Onun disinda 3 oyuncu daha gelecekse, yukarda belirttigim XXX bölgelerin birini Hamza serefsizin tabiriyle "icimizden cözecez". Önemli olan bu pozisyonu dogru secmek. Bence ya sol acik (garry, yasin) ya da solbek (linnes) olmali bu pozisyon. Ha gönül ister ki sinan denen artisti iyi bi fiyata okutup bi oyuncu daha almak ama zor gibi duruyor, hele 5 milyonlar falan kimse vermez.

Feghouli'den sonra siralama böyle olmali:

1. Orta Saha (Defansif)
2. Orta Saha (8 Numara)
3. Solbek
4. Sol Acik (Sinandan para kazanirsa)

Ödeme planı konuşuluyor demek anlaşıldı demek zaten . Perşembeye kadar gelir dendiği gibi. Umarım bir tane daha gelir bu hafta. Diğerleriyle de temaslar sürüyor demiş gerçi cenk . Fernando ve costa da gelsin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan'dan 4-5 kazanırsak güzel iş olur bunlar Volkan Şen'i de alacak gibi geliyor bana keşke genç kanat alsak Bilal Başacıkoğlu,Kenan Karaman gibi

Feghouli çok iyi oyuncu ama tek başına maçlar alacak adam değil. Beklentinizi ona göre ayarlayın.

Lig yaklaşıyor ve ilk 11 için 6 eksik var. Çok hızlı olmak lazım. İlk haftalar galibiyet serisi gelmezse o taraftar önünde sahaya çıkamaz hoca ve oyuncular.

cenk ergünün açıklamalarını izledim bu saatten sonra feghoulinin gelme ihtimali %99.. adam resmen bu hafta içi biteceğini düşünüyorum dedi..

Feghouli çok iyi oyuncu ama tek başına maçlar alacak adam değil. Beklentinizi ona göre ayarlayın.

Lig yaklaşıyor ve ilk 11 için 6 eksik var. Çok hızlı olmak lazım. İlk haftalar galibiyet serisi gelmezse o taraftar önünde sahaya çıkamaz hoca ve oyuncular.

bence maçı tek başına alacak değil de hep beraber alacak oyuncu gurubuna ihtiyacımız var....

Kulübümüzün bugünkü görseli
f4cedd0d517277bd8f4b25d076c815a3.jpg

Ağam bizimle eğleniy

Aslında Feg bitmiştir ama Cenk Ergün imza atılmadan ortaya çıkıp bitti aldık filan demek istemiyor ki en doğrusu bu. Hayırlı olsun. Göbeğe de adam şart hatta 2 tane şart. Şu Selçuk Tolga ikilisinden kurtulalım artık.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Transfer
Fernando-Transfer
Feghouli-Belhanda-Transfer
Gomis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt