Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi gerçekten. 2 orta saha aldık mı tamam bu iş Tudor beceremese bile en kötü ihtimalle gelecek sezona iyi bir sol kanat (muhtemelen alınmaz veya yetersiz olur) ve forvet ile neredeyse eksiksiz bir kadro kurmuş oluruz.

forvet konusunda aklımda soru işareti var 3. böyle sprinter bir forvet bakılamaz mı acaba

feghoulinin geçen bi videosunu koymuştum.barcelonayı tek başına yıktıgı.2 asisti vardı o maçta.barcelonaya,real madride karşı büyük oynayan bi futbolcunun böyle bi ligde GSya maç kazandırması basit bir olay ...

Son düzenleme:
Muslera
Mariano Maicon Denayer Transfer
Imbula Fernando
Feghouli Belhanda Konoplyanka/Ben Arfa
Gomis​

Feghouli iyi güzel de orta saha nerde be kardesim yeter yaw yine mi selcuk oynayacak

Sinan gidiyor ise Volkan Şen alınmasın yahu. Başka yerliler bakılsın veya iyi bir kanat alınsın Yunus, Atalay ve Recep değerlendirilsin.

ah ulan allahsizlar, neden elemediniz su östersundsu...

insan simdi daha da cok kiziyor.

neyse artik olan oldu, bari ligi alalim.

fernando ve yanina iyi bi OS sart oglu sart. sonra isterse solbek alsinlar isterse sol acik alsinlar, sesimi cikarmam, ama orta ikili önemli!

ooooooooo Feghouli geliyo inanılmaz heyecanlandırdı beni orta sahaya iki adam alıp selçuk ve tolgayı def etmemiz lazım ama sol kanat hala bomboş ne sol bekimiz var ne sol açık . Ben rodriguezle yasini hiç beğenmedim geçen maç hatta yasine tahammül bile edemiyorum artık Volkan şen süratli adam isterim açıkcası sola

Feghouli müthiş olur ya. Basin hala sakat Orkan çınarı konuşsun. Feghouli ve fernando gelirse iyi bir sol bek de alarak bence 2. Orta saha için fırsat transferi beklemek lazım kiralık son günlerde fırsat çıkıyor.

bilal basakcıoglunun alsınlar volkan yerine

Feghouli hayirli olsun. Buyuk katkisi olacak bence, lige uzun zamandir boyle bir kanat oyuncusu gelmedi.

Keza Fernando lige uzun suredir gelen en kaliteli on libero olur. Bu iki transfer seviye olarak Belhanda-Gomis-Maicon'un cok ustunde. Hatta yasi 30'u gecmis olmasa Mariano da oyle.

Volkan seni sevmem ama eğer sinan satilacaksa yerli olduğundan isterim. Hırslı oyuncu iş yapabilir de belli olmaz. Feghouli sonrası başka kanat oyuncusuna sağlam para verilmez bence. Feghouli bir aksilik olmazsa en az 10 gol 10 asist yapar

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Transfer
Fernando-Transfer
Feghouli-Belhanda-Garry
Gomis​

Şu takıma adam akıllı bir orta saha ve sol bek alın la ...

Güzel transferler yapıldı tutup bu adamları Selçuk-Carole ile oynatırsak yazık olur

fernando gelirde yanında tolga veya selçuk oynayacaksa ancak F performansı alırız.
ondan sonrada başlarız adama küfür etmeye.
mutlaka başka bir 8 numara alınması lazım.

belki sadece ligde olmamız fazladan bi avantajdır sampiyonluk için.kadro yeni kuruluyo ve uyum falan derken ...4-5 transfer daha gelse de oyuncu sayımız ve kadromuz ligi anca götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt