Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Sissoko'yu Trabzon alamaz da bir mucize olur biz alırsak müthiş olur. Dünya kupası için göz önünde olmak ister, bizim lige zor gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız bizim taraftan ilk defa oyuncu hakkında cümleler kurulduHala feghoulimi1 ay ı geçti hala adamı alacaz
bu hafta transfer sonlanır demek nasıl bi transfer sürecidir çözemedim valla
Yanlız bizim taraftan ilk defa oyuncu hakkında cümleler kuruldu
Bu zamana kadar bütün haberler basın kaynaklı idi
herkesten özür diliyorum
az önce transfer nöbetini, travesti nöbeti diye okudum
en azından sadece okumuşsun , forumda yanlışlıka travestiye gömen arkadaşlarımız var , ama ismini açıklayamam.herkesten özür diliyorum
az önce transfer nöbetini, travesti nöbeti diye okudum
en azından sadece okumuşsun , forumda yanlışlıka travestiye gömen arkadaşlarımız var , ama ismini açıklayamam.
Fiorantina, Sinan Gümüş için Galatasaray'a 4,5 milyon euro teklif etti. Galatasaray, 5 milyon euro istiyor. (beIN SPORTS)
kendi ifadesi :asd22:Yanlışlık olduğunu nereden biliyorsun doktor ?
komisyonda anlaşamamışlardır.Elde kalacak görecekler o zaman Bruma'yı,Sneijder'i yollamak için bin takla atan adamlar sinan çöpünü yollamamak için uğraşıyo
yani bütün sorun 500 bin euro muymuş?Fiorantina, Sinan Gümüş için Galatasaray'a 4,5 milyon euro teklif etti. Galatasaray, 5 milyon euro istiyor. (beIN SPORTS)
Hayırlı uğurlu bu adamın potansiyeli var ama çok ruhsuzFiorantina, Sinan Gümüş için Galatasaray'a 4,5 milyon euro teklif etti. Galatasaray, 5 milyon euro istiyor. (beIN SPORTS)