Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekiz menşeli Record gazetesinde, Fernando'nun 10M euro bonservis bedeliyle G.Saray yolunda olduğu dedikodusu fişeklenmiş.

DFfI5A7XUAEaDIW.jpg

İsim olarak Galatasaray tarihinin en iyi transfer sezonu ama şansızlığımız mal gibi bir yönetime sahip olmak.Malesef bu tezatlık bizim tarihimizde de var :D

İsmi geçen oyuncuların hepsinden ne verin alacağımız belli isimler inş şu transferler olurda koltuğumuza yayılı bir şekilde maçları izleriz.

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Cengiz Özyalçın net bir şekilde istifa etmeyeceğini söyledi. Detayları yarın AMK'da yazacağım.
Aligumen

Nevzat falab fernando için 8 istiyorlar 6 7 ye biter falan diyordu 5.5 vermiştik hatta ne ara 8 9 a yükselecez inanmiyorum

Sol bek için düşünülen Jaume Costa ve Ön libero mevkii için düşünülen Fernando konusunda güzel haberler geliyor.

Volkan yilmaz

Cenk Ergün: "Bu seyahatimiz bire bir Feghouli içindi. Umuyorum mutlu sona ulaşacağız. Bu hafta içinde sonuçlanır."

Fransa dönüşü konuşan Cenk Ergün: "Başka oyuncular için de görüşmelerimiz sürüyor fakat Fransa seyahatimiz Feghouli içindi."

Jaume Costa açıkçası bu videoda enfes görünüyor , çok dengeli bir bek , kademesi çok iyi ve ortaları da bence Carole'dan sonra Caner Erkin etkisi yaratır.

YouTube

Benim için feghuli ve fernando transferleri diğer 3lu yaptığımız paketten daha heyecan verici . Hadi kopun gelin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen benim için de. Çünkü onları almak kolay işti.

Fernando ve Feghouli daha zor transferler. Gomis Belhanda ve Maicon'u sen ben yönetici olsak aşağı yukarı aynı paralara getiririz hatta belki daha az paraya bile.

Asıl beceri gerektiren transferler Feghouli Fernando gibi adamlar. Bunları alsınlar o zaman överim Dursunu da Cenk Ergünü de. Ama Gomis Belhanda Maicon gibi zor olmayan transferler için övmem.

sent via GSC

Denayer Maiconu inanılmaz rahatlatabilir. Takım arkadan oyun kurarken Maiconun ayağına bakıyor adeta. Denayer bunu çok iyi yapıyor.

Aynen benim için de. Çünkü onları almak kolay işti.

Fernando ve Feghouli daha zor transferler. Gomis Belhanda ve Maicon'u sen ben yönetici olsak aşağı yukarı aynı paralara getiririz hatta belki daha az paraya bile.

Asıl beceri gerektiren transferler Feghouli Fernando gibi adamlar. Bunları alsınlar o zaman överim Dursunu da Cenk Ergünü de. Ama Gomis Belhanda Maicon gibi zor olmayan transferler için övmem.

sent via GSC
Aynen renktaş. Umarım bu hafta ikisi de gelir , umrumda değil maliyeler. Tolga 2 aldığı yerde kimse de takmasın maliyeti

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gercekten simdiye kadarki transferler cok iyi, ismi gecen oyuncularda üst düzey bizim capimiz icin. 1 tek elestirdigim konu Gomis, hem Yas/Maliyet acisindan hemde oyun tarzi acisindan. Baska Profil forvet bize daha iyi giderdi. Gomis elder patlar gibime geliyor.

Bana en başarılı transfer Mariano gibi geliyor. Sevilla gibi bir akımın bekini almak bence iyi iş. 4 milyon fazla görünse de piyasa bu malesef. Milan 31 yaşındaki Biglia için 17-18 milyon vermiş. Mariano minimum 2-3 sene Eboue etkisi yapar.

Futbol Arenaya göre Vainqueuri 1.5 Milyona almıştık çöp bir kaynaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt