Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille ne para harcamış bu sezon öyle. 65 milyonluk transfer yapmışlar ağırlıklı olarak Brezilya ve Portekiz'den. İlk defa Lille için böyle birşey görüyorum.

Bana en başarılı transfer Mariano gibi geliyor. Sevilla gibi bir akımın bekini almak bence iyi iş. 4 milyon fazla görünse de piyasa bu malesef. Milan 31 yaşındaki Biglia için 17-18 milyon vermiş. Mariano minimum 2-3 sene Eboue etkisi yapar.
Artık şu yaşta oyuncuya şu verilmez devri geride kalıyor, takımlar verim alacağı oyunculara parayı basıyor. Şu var Avrupa'nın büyük takımları biraz gençlere yöneliyor zaten onlardan arta kalan yaşlı tabir ettiğimiz oyuncular takımlar için bulunmaz nimet

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim olarak Galatasaray tarihinin en iyi transfer sezonu ama şansızlığımız mal gibi bir yönetime sahip olmak.Malesef bu tezatlık bizim tarihimizde de var :D

İsmi geçen oyuncuların hepsinden ne verin alacağımız belli isimler inş şu transferler olurda koltuğumuza yayılı bir şekilde maçları izleriz.

Evet isim olarak bakınca hepsi marka isimler ama bize ne verecek, önemli olan bu.

Gomis ve Maicon'u da buyuk umitle aldik. Belki erken olabilir ama UEFA maclarinda Maicon ve Gomis in performanslarını hiç beğenmedim. İnşallah zamanla verimleri artar.

Arda gelmesin ...tripci simarik kendini dünya capi Gören fatih terim sabri burakdan kurtulmusken arda gibi soziopat i almayalim

Son düzenleme:
Artık şu yaşta oyuncuya şu verilmez devri geride kalıyor, takımlar verim alacağı oyunculara parayı basıyor. Şu var Avrupa'nın büyük takımları biraz gençlere yöneliyor zaten onlardan arta kalan yaşlı tabir ettiğimiz oyuncular takımlar için bulunmaz nimet

Bizim gibi takımların yaş dengesini tutturmasının birkaç yolu var. Birincisi kendi altyapısından yetişmiş 1-2 oyuncu monte edebilmek ve bir de fırsat transferi diyebileceğimiz orta yaşlı oyuncular transfer etmek. Muslera ve Sneijder gibi mesela. Yoksa iyi oyuncuyu 29-30'dan önce getirmek çok zor. Ama mesela şu an biz U-17'den iki oyuncuyu kazanabilsek büyük nimet. Bir anda yaş ortalamasını aşağı çekerler.

Arda nın karakterini az çok biliyoruz hepimiz. Buraya gelirse burnu havalarda ben dünya starıyım havasında takılır.

Milli takımda yürüyerek oynadığı gibi oynar. Yükseleni Beşiktaşa gitsin hıyar.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bizim gibi takımların yaş dengesini tutturmasının birkaç yolu var. Birincisi kendi altyapısından yetişmiş 1-2 oyuncu monte edebilmek ve bir de fırsat transferi diyebileceğimiz orta yaşlı oyuncular transfer etmek. Muslera ve Sneijder gibi mesela. Yoksa iyi oyuncuyu 29-30'dan önce getirmek çok zor. Ama mesela şu an biz U-17'den iki oyuncuyu kazanabilsek büyük nimet. Bir anda yaş ortalamasını aşağı çekerler.
Bunun için iyi bir td veya yapılanma şart Ayrıca çocukları a takıma alıyoruz en kötü takımlara karşı bile oynatmıyoruz, sonra ertesi sezon bonservisi olmadan gönder. Bu adamların yetişme bedelleri pahalı yazık giden paralara

Valla Abdullah Avcı şart bu takıma td olarak yada onun ayarında gençleri verimli kullanacak bir td

Bunun için iyi bir td veya yapılanma şart Ayrıca çocukları a takıma alıyoruz en kötü takımlara karşı bile oynatmıyoruz, sonra ertesi sezon bonservisi olmadan gönder. Bu adamların yetişme bedelleri pahalı yazık giden paralara

Valla Abdullah Avcı şart bu takıma td olarak yada onun ayarında gençleri verimli kullanacak bir td

Şu an bizim takımın Atalay'ı Belhanda'nın yedeği, Ozan'ı da Maicon'un alternatifi oalrak tutmaması için hiç bir sebep yok. hatta Yunus ve Recep'ten birisine doğrudan sol tarafı versek bile olur. Garry ve Sinan kadar oynarlar herhalde.

Arda gelirse dirlik düzen işleri hayal olur. Adını bile anmak istemiyorum. Geçen dönem Arda gitmeden şampiyon olamayız demiştim. Gitti, şampiyon olduk. Hem de takım takıma benzedi o gidince. Fatih Terim, Arda, artık bırakalım bu işleri.

Ee hani dursun Türkiye 'ye dönmüş cenk ingiltereye geçmişti, beraber gelmişler işte. Ne kolpa yaptılar ama be boşa heyecan yaptık

Bana en başarılı transfer Mariano gibi geliyor. Sevilla gibi bir akımın bekini almak bence iyi iş. 4 milyon fazla görünse de piyasa bu malesef. Milan 31 yaşındaki Biglia için 17-18 milyon vermiş. Mariano minimum 2-3 sene Eboue etkisi yapar.
Zaten diğerleri gelmezse dediğin gibi gelen isimler arasında en iyisi tartışmasız o.

Arda ismi gectikce midem bulaniyor, takimda oynadigi Adnan Polatli o igrenc yillar aklima geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt