Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer den ziyade benim merak ettiğim başka birşey var. Bizim lig başlayana kadar kaç hazırlık maçımız var daha?

Güçlü rakiplerle maç yapacak mıyız yoksa takımın rezil hali belli olmasın diye yine dandik takımlarla mı oynayacağız. Başka kulüplerde hazırlık maçlarının tarihleri kaç hafta önceden belli oluyor bizde hiç birşey belli değil. Nerede kamp yapacak takım nerede maç yapacak hiç bir bilgi yok.

Herhalde daha kendileri de bilmiyorlar.

sent via GSC

Fernando ve Denayer aracılar aracılığıyla sürüyordur muhtemelen ikisinide alırız.

Son düzenleme:
Benfica olur olmaz adamlardan yine 110 milyon kar etmiş. Bu işin artık sadece yetiştirme filan olmadığını düşünüyorum. Sattığı adamların bir çoğu o paraları etmez.

Transfer den ziyade benim merak ettiğim başka birşey var. Bizim lig başlayana kadar kaç hazırlık maçımız var daha?

Güçlü rakiplerle maç yapacak mıyız yoksa takımın rezil hali belli olmasın diye yine dandik takımlarla mı oynayacağız. Başka kulüplerde hazırlık maçlarının tarihleri kaç hafta önceden belli oluyor bizde hiç birşey belli değil. Nerede kamp yapacak takım nerede maç yapacak hiç bir bilgi yok.

sent via GSC
3 senedir kamp programı yapamayan yönetimden şampiyonluk bekliyoruz. Adamlar 2 maç ayarlamaktan aciz. Hakem, medya dalga geçiyor artık.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selcukun antrenmanlarda olmasina ragmen bizim resmi twitter hesabi onun resimlerini paylasmiyor :asd:

sent via GSC

Bilmemeleri normal daha eleneli 3 gün oldu bu hafta içi belli olur herhold

Son düzenleme:
İmbula olmayacak galiba beyler haberler kesildi.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Strinic
Fernando Selçuk(Tolga)
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cb637781dd86f296883181e4435494a1.jpg

Kalite takımlarla maç ayarlamak için yaz başı planlama lazım. Şimdi 2. sınıf takımlarla anca ayarlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt