Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tremoulinas ismi neden gündemde degilde strinic gibi isimlerle ugrasiyoruz? Tremoulinasin bonservisi elinde :)

Adam en son 90 dakika oynadığında 2016 'nın Mart ayındaydık da o yüzden ...

Adamın sakatlık geçmişine bir bak renktaşım ''aa beleş topçu alalım hemen'' demekle olmuyor bu iş

Bjk'nin Negredo'yu alması iyi olur ne Abou ne de Gomez'in verdiği katkıyı veremez.

İmbula zor

Denayer feghouli fernando strinic ndiaye

Bu 5 i gelsin üstüne bide ne kadar sevmesem de volkan şen gelsin malum gary sinan yasinden iyi

Muslera
Mariano Denayer Maicon Strinic
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Volkan
Gomis

Yedekler
Linnes
Ahmet
Serdar
Mert günok
Tolga
Yasin
Yabancı genç forvet

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ÖZEL - Fernando'nun menajeri Galatasaray transfer komitesini İngiltere'ye davet etti.

El mundo

Mariano-J.Costa bekleri Fernando transferini anlamlı kılar arada Melo'nun yaptığı gibi stoperlerin arasına girip uzun pas çıkarabilir....ayrıca Maicon ile de uzun süre birlikte oynadılar...

Leipzig ile mac yapacaktik herhalde.

Sezon baslamadan 1 hafta once Turk Telekom Arena'da kucuk bir turnova yapmamiz lazim

3 mac, her mac 30 dakika

Galatasaray
Leipzig (Bruma transferinde anlasildi)
West Ham ( Feghouli transferinde anlasilabilir )
Villareal ( Costa transferinde anlasilabilir)

Boylece hem maddi kaynak,hem ciddi rakiplerle mac yapmis oluruz.
Bunu ben de bir kaç kez dile getirdim son senelerde. Arsenal'in Emirates Cup turnuvası gibi veya Almanya daki son senelerde olan genellikle Bayern ve Gladbachın katıldığı Telekom Cup gibi.

Mesela ASY Cup olabilir. Çok güzel olur hem büyük veya kalburüstü takımları ağırlamış oluruz hem de maddi kazanç elde ederiz bilet ve forma satışlarından.

Stad etrafında standlar falan kurulabilir çocuklar için eğlence vs. Böyle aile ile geçirebilicek bir pazar günü ortamı yaratılabilir. Böyle bir organizasyonu düzenlemek çok zor olmasa gerek.

Bu turnuva sonra bir gelenek haline gelebilir yıllarca düzenlenerek. Böyle şeylerin sana getirisi her zaman fazla olur ama düşünen yok maalesef.

sent via GSC

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-J.Costa
Fernando
Feghouli-Ndiaye-Belhanda-Volkan
Gomis

böyle olma ihtimali güçlü

Garry Scout transferimiydi?

Ben scout transferi oldugunu dusunuyorum ama gecen hafta levent nazifoglu A Spor'a baglandiginda Garry transferi icin bunlari soyledi:

"Ben Garry Rodrigues transferine karşı çıktım. Tamamen Mehmet Özbek transferidir. Bruma varken eksik bölgelere oyuncu alalım dedim."

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-J.Costa
Fernando
Feghouli-Ndiaye-Belhanda-Volkan
Gomis

böyle olma ihtimali güçlü
5f81495079c9dc2c4c08bc8b91b08217.jpg

Aşkın Ateş @AskinAtes29

Costa'nın bonservisini indirmeye çalışıyoruz. O konuda durum şu an %50

Bence bu zor transfer, adamlar sozlesmesini daha devre arasinda uzatti galiba, bonservisi icin de en az 7-8m talep ediyorlardir.

Cassano tekrar fikir değiştirdi. İkinci kez futbolu bıraktığını açıkladı.
Çocuk oyuncağı mı la bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt