Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O gerizekalıyı scoutlar önerdiyse scout ekibinin kapısına mühür vuralım.

Ama bence menajer önerisidir. Birilerinin cepleri dolmuştur kesin. Çöpe atılan 3,5 Milyon €.

sent via GSC
Bende scoutlara taktım bu ara tam bir kontra oyuncusunun Galatasarayda işi ne? Gerçi topçu iyi çıkınca ben aldım kötü çıkınca scout transferi derler de neyse

Cassano tekrar fikir değiştirdi. İkinci kez futbolu bıraktığını açıkladı.
Çocuk oyuncağı mı la bu
Vücut taşımıyor artık. Selcuk da böyle ama hiç bir sakatlık yaşamadan bu hale geldi, Cassano müthiş bir yetenekti ama ağır sakatlıklar adamın kariyerini allak bullak etti.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bende scoutlara taktım bu ara tam bir kontra oyuncusunun Galatasarayda işi ne? Gerçi topçu iyi çıkınca ben aldım kötü çıkınca scout transferi derler de neyse

Ceylan Çalışkan - Mehmet Özbek transferi diyolar Garry için.Fio-Paok maçında menajer bunu beğeniyor,Mehmet'e öneriyor alıyorlar.

Kasimpasa Atletico madrid'den bernard mensah(22) kiralamis. 2-3 sene once guimaraes-fener macinda goze batan bi futbol sergilemisti. Simdi ne durumda bilemiyorum.

Aynen. Mancini döneminde Mancini ye atmıştı bütün suçu Emre Utkucan. Tellesi biz aldırdık falan demişti diğer çöpleri Mancini.

Allah aşkına Mancini Salih Dursunu Umut Gündogani falan nereden tanısın yav.

Bu Garry bizde son senelerde gördüğüm en beyinsiz kanat oyuncusu. Yasin bundan kat kat üstün düşün yani.

Adamın tek avantajı hızı, hatta o konuda bile kendini iyi ayarlayamıyor aynı Burak gibi topu ayağından çok fazla sektiriyor yeteneksiz olduğu için. Dümdüz bir herif. Yasin gol falan atıyor en azından, bunun kale önünde ayakları birbirine dolanıyor.

sent via GSC

Cenk'in açıklamalarına bakılırsa Feguli bitmiş

aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

oooooooooooooooha kere oooooooooooooooooooooha diyorum

DFf8cGHUQAA5JBm.jpg

ManCity ve PSG istedigi kadar iyi oyuncu alsin, sampiyonlar ligi ceyrek final'den sonra eve donuyorlar

Şu andaki profesyonel kadromuz:
(Kadro dışılarla beraber, U21 oyuncuları dışında)

Muslera
Mariano Maicon Çalık Linnes
İnan Ciğerci
Sinan Belhanda Yasin
Gomis

İşcan
Çamdal Aziz Günter Carole
Donk xx
Rodrigues xx Başsan
Derdiyok

Çipe
Cavanda Yılmaz Balta xx
Jong xx
Adili Gündoğan Kayar
xx

Kadro dışı oyuncuları italık, yerine transfer yapılması gereken oyuncuları altı çizili şekilde yazdım. Eray'ın yerine Mert veya Alperen, Ahmet'in yerine Denayer, Linnes'in yerine Strnic, Selçuk ve Tolga'nın yerlerine Fernando ve Imbula ile Sinan ve Yasin'in yerine Volkan ve Feghouli konuşuluyor. Volkan haricinde tüm isimler kabul edilebilir. Volkan yedek olarak gelecekse de ses çıkarmam. Belhanda'ya yedek olarak bir 10 numara da alınmalı.

Muslera
Mariano Denayer Maicon Strnic
Imbula Fernando
Feghouli Belhanda xx
Gomis

Günok
Linnes Çalık Aziz Carole
İnan Ciğerci
Gümüş xx Şen/Öztekin
Derdiyok

İşcan/Çipe-Çamdal-Günter-Başsan-Rodrigues + yedek forvet şeklinde olabilir kadro.

Cenk Ergun'un ve Ahmet Bulut'un aciklamalarina bakarsak Feghouli transferi bitti diyebiliriz, sag kanadimiz cok saglam olacak, Feghouli zaten tam takim oyuncusu, arkasinda hucuma cikmayi seven bir Mariano var, ikiside de orta acmayi seven oyuncular, Gomis'e cok top gelir.

Simdi onemli olan orta saha ve sol taraf. Fernando + b2b + sol bek + sol kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt