Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4MVa2J.png
Bielsa yerine bu arkadaşı alsın lille ya da onlardan önce biz kapalim

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun görmesin scout olarak alır bu çocuğu

Ulan yeterince gerizekalı yokmuş gibi takımda yeni bir gerizekalının peşinde koşuyorlar. Aman uzak dursun Volkan.

sent via GSC

Volkan çok problemli bir tip ek olarak çok beyinsiz bir adam. Bu gerizekalıyı alacaklarına genç takımdan bir çocuğu alıp şans versinler daha iyi.

Kardeş senin stoperin topu kontrol edip kaleciye geri pas vermek isterken penaltı yaptıran bir tip. Neye göre stoper istemiyorsun?

Sirf o macta hata yapti diye kotu stoper mi oldu Allah askina.

Maicon'un ilk oynadigi ostersunds macindan sonra adami yerden yere vuranlar oldu, ikinci macta birden ovmeye basladilar, bizim taraftar dort dortluk stoper istiyor galiba, hic kafa golu yedirmesin, 90dk boyunca calim yemesin, rakibine 90dk nefes aldirmasin, kusura bakma da boyle bir oyuncu dunya'da yok, sergio ramos, thiago silva ve chiellini gibi oyuncular'in bile kotu oynadigi maclar oluyor.

Dun Lindelof real macinda timing'i ayarlayamadi diye penalti yaptirdi, kotu oyuncu mu simdi?

Serdar'a sakatligi yuzunden guvenemiyorum desen anlarim da boyle bir yorum yapman cok sacma olmus.

Son düzenleme:
-------------- Muslera
Mariano Maicon Denayer Transfer
-------- Fernando Transfer
-- Feghouli Belhanda Rodrigues
--------------- Gomis

Imbula'nın geleceğine inanmıyorum. Kaldı ki Fernando ile birlikte Tolga da iş yapar. Beyinsiz olsa da tempolu oyuncu olduğundan lig için yeterli olur. Ama bir orta saha daha alınırsa kart cezası ve sakatlık durumlarında alternatifi Tolga olur, o açıdan önemli. Fernando ve Tolga'dan biri kart görse veya sakatlansa yine Selçuk oynayacak çünkü. Sol bek için de Strinic haberleri azaldı gibi. Oraya da onun adını yazmadım. Sonuca gelirsek bu kadro şampiyonluk için yeterli diye düşünüyorum. Bundan sonra top Tudor'da. Eğer bu kadro kurulduktan sonra taraftarın hasretini çektiği oyun, performans gelmezse bundan sonra ben de Tudor'u eleştirmeye başlarım.

Bu dünyada futbolcu olmak varmış be anasını satayım. Biz burda adam gelcek diye heyecanlanalım adam dünyanın parasını alacak bizim kadar heyecan yapmıyodur be :)

nddiaye ve volkan şene bela mı okuyak gelmesin diye?yine çöplükten çöp alma peşindeler.

Ya parası neyse komisyonu neyse verelim de şu Ahmet Bulut Selçuku Tarıkı Donku falan başka takımlara kitlesin. Hatta bonservissiz bile gidebilirler yeter ki alıcı bulsun şunlara.

sent via GSC

Maicon'un ilk oynadigi ostersunds macindan sonra adami yerden yere vuranlar oldu, ikinci macta birden ovmeye basladilar, bizim taraftar dort dortluk stoper istiyor galiba, hic kafa golu yedirmesin, 90dk boyunca calim yemesin, rakibine 90dk nefes aldirmasin, kusura bakma da boyle bir oyuncu dunya'da yok, sergio ramos, thisgo silva ve chiellini gibi oyuncular'in bile kotu oynadigi maclar oluyor.

Dun Lindelof real macinda timing'i ayarlayamadi diye penalti yaptirdi, kotu oyuncu mu simdi?

Serdar'a sakatligi yuzunden guvenemiyorum desen anlarim da boyle bir yorum yapman cok sacma olmus.

Serdar'ı ben zaten saymıyorum. Adam ligde 34 maç varsa 20'sinde yok. Onu geç zaten. Ahmet Çalık'ı beğenip yeterli buluyor musun sen? Galatasaray'ın stoperi olabilir mi? Sen yeterli görüyorsan sezon içinde Allah sabır versin o zaman. GS ayarında bir stoper olmadığını görmek için futbol uzmanı falan olmaya gerek yok, GS ayarında görüyorsan o senin saçma düşüncen kardeş.

Ahmet de Serdar da çok mal adamlar ya. Aynı Semih gibi Balta gibi seni her an yakabilecek seviyede adamlar bunlar.

Serdar belki Semih ve Ahmete göre ayağı yere daha sert basan bir adam olabilir ama bunun da sakatlık sorunları var. Hepsi birbirinden mal adamlar.

sent via GSC

Maicon'un ilk oynadigi ostersunds macindan sonra adami yerden yere vuranlar oldu, ikinci macta birden ovmeye basladilar, bizim taraftar dort dortluk stoper istiyor galiba, hic kafa golu yedirmesin, 90dk boyunca calim yemesin, rakibine 90dk nefes aldirmasin, kusura bakma da boyle bir oyuncu dunya'da yok, sergio ramos, thiago silva ve chiellini gibi oyuncular'in bile kotu oynadigi maclar oluyor.

Ahmet Çalık'ı kimse bir maçtaki performansıyla eleştirmiyor zaten. Geçen sene de bir çok maçta benzeri sakarlıkları yaptı. Ona rağmen böyle kritik maçta yaptığı aptalca hareket bardağı taşıran son damla oldu. Artık sakar stoper istemiyor taraftar. Semih, Serdar, Chedjou, Ahmet Çalık vs vs. Bıktık artık bu tür el bombalarından. Koray Günter denilse tartışırım, en azından gençtir, Maicon'la belki bir çıkış yakalar birşeyler öğrenir derim ama, yoo dostum, sakar stoper olmamalı takımda bu saatten sonra. Top defansa doğru gelirken yüreğim ağzıma gelsin istemiyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt