- 4 Ağustos 2009
- 90.461
- 71.474
- 5.188
Ts buraki alirsa tsylen selcuk-castillo takası yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş WHU ve Newcastle istiyor bu adamı ligin 2 senedir içinden geçti,hani hep çift yönlü tempolu adam diyorlar ya bu adam ona uyuyor.Çok mükemmel değil ama bizim takımda çok fark yaratır Donk denen gamsız çöp ve Cavanda denen kokocuyla mukayese istemez.
ndiaye kapak falan takamaz. sanki bilmediğimiz bir oyuncu. çöpün bir tık üstü işte. kısacası kazık is loading...Badou gelsin de kapakları taksın.
Fernando - badou çok iyi ikili olur ligde. Takımın diğer oyuncuların kalitesi ve katkısı önemli tabiki
İstiyorşarsa alsınlar moruk. Lawal'ı da sözde roma istiyordu çemişkezen kalibresinde kıytırık takıma gitti. Niyas gibi bi mal topçuya tonla para döktüler, şimdi kurtulmak için kerizin birisini bekliyorlar. İlla bu adamlar istiyor veya taransfer ediyor diye ligimizdeki spastiklerin iyi futbolcu olduğunu düşünmemek gerekir. Ki, ingiliz takımlarının nasıl mal mal para dağıttığını ufak bir araştırmayla görebilirsin. Bu tarz salaklıkları sıklıkla yaparlar.
Renktaş belki kızacaksın ama Niassede bizim takım için Gomisin alternatifi olarak çok iyi olabilir,Dediğin doğru şeyler var Anadolu topçularına güvenemezsin ama ben Badouyu biraz daha farklı görüyorum büyük takıma cevap verecek kalitede buluyorum ama olmazsada yıkılmam mesela Gomis-Mariano heyecanıda yaratmıyor

Ali Naci: Stoke City, Imbula için G.Saray'a olumsuz yanıt verdi: " İngiltere Premier lig dışına vermiyoruz" diyerek teklifi reddetti
Ali Naci: Bu gelişme üzerine Imbula'nın alternatifi olarak belirlenen Badou Ndiaye için Osmanlıspor kulübüne 5 milyon euroluk resmi teklif yapıldı
Gelmesin zaten gökçek den dolayı. Hrm Avrupa da villareal ve saire maçlarında rakibe kök söktüren adamı ne yapalım biz? Haklısın sende.ndiaye kapak falan takamaz. sanki bilmediğimiz bir oyuncu. çöpün bir tık üstü işte. kısacası kazık is loading...
İyiki yönetici değilsin renkdaş.![]()