Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts buraki alirsa tsylen selcuk-castillo takası yapalım.

1 aydır İmbula için uğraşıyoruz adamlar bizim takımın Premier ligde olmadığını bugün mü öğrenmiş acaba?

Herhalde bizimkiler laftan anlamayınca böyle bir bahane bulmuşlar.

Badou gelsin de kapakları taksın.
Fernando - badou çok iyi ikili olur ligde. Takımın diğer oyuncuların kalitesi ve katkısı önemli tabiki

Edit : osmanlısporun futbolcu olduğunu bir an unutmuşum.... Gökçeke bir Euro verilen para haram zıkkım olsun. Selçuk oynasın

Son düzenleme:
Renktaş WHU ve Newcastle istiyor bu adamı ligin 2 senedir içinden geçti,hani hep çift yönlü tempolu adam diyorlar ya bu adam ona uyuyor.Çok mükemmel değil ama bizim takımda çok fark yaratır Donk denen gamsız çöp ve Cavanda denen kokocuyla mukayese istemez.

İstiyorşarsa alsınlar moruk. Lawal'ı da sözde roma istiyordu çemişkezen kalibresinde kıytırık takıma gitti. Niyas gibi bi mal topçuya tonla para döktüler, şimdi kurtulmak için kerizin birisini bekliyorlar. İlla bu adamlar istiyor veya taransfer ediyor diye ligimizdeki spastiklerin iyi futbolcu olduğunu düşünmemek gerekir. Ki, ingiliz takımlarının nasıl mal mal para dağıttığını ufak bir araştırmayla görebilirsin. Bu tarz salaklıkları sıklıkla yaparlar.

Burda ndiaye'yi övenler Donk gelmeden önce de ona dileniyodu.Vasat anadolu takımlarında top oynamak Galatasarayda oynamaya benzemez bunu anlayamadınız herhalde daha

Badou gelsin de kapakları taksın.
Fernando - badou çok iyi ikili olur ligde. Takımın diğer oyuncuların kalitesi ve katkısı önemli tabiki
ndiaye kapak falan takamaz. sanki bilmediğimiz bir oyuncu. çöpün bir tık üstü işte. kısacası kazık is loading...

İstiyorşarsa alsınlar moruk. Lawal'ı da sözde roma istiyordu çemişkezen kalibresinde kıytırık takıma gitti. Niyas gibi bi mal topçuya tonla para döktüler, şimdi kurtulmak için kerizin birisini bekliyorlar. İlla bu adamlar istiyor veya taransfer ediyor diye ligimizdeki spastiklerin iyi futbolcu olduğunu düşünmemek gerekir. Ki, ingiliz takımlarının nasıl mal mal para dağıttığını ufak bir araştırmayla görebilirsin. Bu tarz salaklıkları sıklıkla yaparlar.

Renktaş belki kızacaksın ama Niassede bizim takım için Gomisin alternatifi olarak çok iyi olabilir :D,Dediğin doğru şeyler var Anadolu topçularına güvenemezsin ama ben Badouyu biraz daha farklı görüyorum büyük takıma cevap verecek kalitede buluyorum ama olmazsada yıkılmam mesela Gomis-Mariano heyecanıda yaratmıyor

i. melih gökçek'in oğluyla pazarlık masasına oturacaklarsa donlarına kadar soyulup dönerler.

Ndiaye'yi onaylayanlar Donk faciasından hiçbir ders çıkarmamış anlaşılan. Sonra sezon içinde ağlarız. Problem yok. Zaten seviye iyice düşmeye başladı farkındaysanız. Volkan Şen'ler Ndiaye'ler falan. Kimse tehlikenin farkında değil.

Renktaş belki kızacaksın ama Niassede bizim takım için Gomisin alternatifi olarak çok iyi olabilir :D,Dediğin doğru şeyler var Anadolu topçularına güvenemezsin ama ben Badouyu biraz daha farklı görüyorum büyük takıma cevap verecek kalitede buluyorum ama olmazsada yıkılmam mesela Gomis-Mariano heyecanıda yaratmıyor

İyiki yönetici değilsin renkdaş. :asd:

Ali Naci: Stoke City, Imbula için G.Saray'a olumsuz yanıt verdi: " İngiltere Premier lig dışına vermiyoruz" diyerek teklifi reddetti

Ali Naci: Bu gelişme üzerine Imbula'nın alternatifi olarak belirlenen Badou Ndiaye için Osmanlıspor kulübüne 5 milyon euroluk resmi teklif yapıldı

Eger aylardir kostuklari imbulanin alternatifini bodou olarak belirlemislerse vah vah vah benim Galatasarayima ! :(

ndiaye kapak falan takamaz. sanki bilmediğimiz bir oyuncu. çöpün bir tık üstü işte. kısacası kazık is loading...
Gelmesin zaten gökçek den dolayı. Hrm Avrupa da villareal ve saire maçlarında rakibe kök söktüren adamı ne yapalım biz? Haklısın sende.

Serdar Gürler bir takımla anlaşmıştı değil mi? Şimdi gidipte onu da almasınlar.

Ulan ne ndiayesi, vizyonsuz capsizlar. Gidin gömün o 5-6 milyonu lemina veya sissoko gibilerin kiralik bedeline, koyun 9-10 milyon opsiyon, kulüpleri vermesse şerefsizim

west ham istiyordu ama son anda almadı neden neden neden bunu öğrenmek istiyorum sebebi para olamaz.

Bizimkiler aylardir Imbula ile ilgilenmiyor mu?

Simdi mi Stoke City ile masaya oturmayi düsünmüsler? Premier lig disina vermediklerini iki ay sonra ögrenecek degiller herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt