Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem Arnautovic'i hem de Chicharito'yu aldilar, Feghouli'yi derhal bize versinler.

937991a2b766cdd99e6e13dd0b438a5c.jpg

ef4ca7679ff5b43bcd5355607f915400.jpg

kapitalizm
Topaca hakaret olmuş, seni kınıyorum renktaş

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Van Persie
Valbuena - Ben Arfa - Dirar
Josef - Topal
Hasan - Skrtel - Kjaer - Isla
Kameni

Sözde bizden daha zor durumdalar, Ben Arfa gibi bir adam alırlarsa bizden cok daha hazır bir kadroya simdiden kavusmus oluyorlar. Yukarıdaki 11'de bu ülke şartlarında son derece iş yapabilecek çapta bir 11'dir.

Gomis
Transfer - Belhanda - Feghouli
Transfer - Fernando
Transfer - Transfer - Maicon - Mariano
Muslera

Yukarıdaki tarz bir kadrodan 1-2 adam eksiğini bile kursak, eksikleri tamamlamada kullanacağımız Eren-Garry-Yasin-Selcuk-Tolga-Serdar-Ahmet-Carole-Linnes tarzı sadece kulübede olması gereken adamlardan 1-2 tanesini bile yukarıdaki kadroya yazsak, rakiplerin gerisinde başlarız sezona.
Eksiklerin tamamının yukarıdaki gibi kapatılacağı konusunda hicbir inancım yok, kapatılmaz ise de sonu yine cok belli olan bir sezona başlayacağız demektir.

Genk isvec liginden 1.2milyona genc bir ganali stoper aldi, muhtemelen Omar Colley'i 7-8milyona sampdoria'ya satacaklar, adamlar gercekten isi biliyor.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Dört büyük takım da Ndiaye için teklif yaptı ayrıca İngiltere'den iki kulüp de istiyor''
Hıhı Barcelona da teklif yaptı desen inanırdım bir ihtimal ama dört büyük takım dedin orda nasıl şişirdiğin belli oluyor. Şuan dört büyük takımdan bonservisle 5m in üzerinde teklif yapabilecek bir tane büyük takım var diğerleri oyuncu satmak için yırtınıyor bonservis ödeyebilsin diye. Açık açık bize giydiriyorlar. Alma ulan alma Türkiye'den oyuncu alma messi çıksa da alma tam sistem oluşturdular bu defa değiştiler diyorum gene yok.

Bursaspor'da 1 milyon dan fazla aliyormus Mert habere göre. Indirime gitmistir umarim yoksa yine cok bos yere para harcayacagiz.

Şimdi bütün medya bizi amansızca eleştirirken önemli bir replik ve an unutulmasın

YouTube

Bilic'in West Ham'ı bu sezon dev transferlere devam ediyor: Hart, Zabaleta, Arnautovic ve Javier Hernandez ⚒️
d528483551a953126455c8db0fd5f9c2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt