Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert gunok istemezdim... fb bursa maçında yedigi saçma goller aklımda. Insallah bi fb macinda kaleye gecmek zorunda kalmaz.

Van Persie
Valbuena - Ben Arfa - Dirar
Josef - Topal
Hasan - Skrtel - Kjaer - Isla
Kameni

Sözde bizden daha zor durumdalar, Ben Arfa gibi bir adam alırlarsa bizden cok daha hazır bir kadroya simdiden kavusmus oluyorlar. Yukarıdaki 11'de bu ülke şartlarında son derece iş yapabilecek çapta bir 11'dir.

Gomis
Transfer - Belhanda - Feghouli
Transfer - Fernando
Transfer - Transfer - Maicon - Mariano
Muslera

Yukarıdaki tarz bir kadrodan 1-2 adam eksiğini bile kursak, eksikleri tamamlamada kullanacağımız Eren-Garry-Yasin-Selcuk-Tolga-Serdar-Ahmet-Carole-Linnes tarzı sadece kulübede olması gereken adamlardan 1-2 tanesini bile yukarıdaki kadroya yazsak, rakiplerin gerisinde başlarız sezona.
Eksiklerin tamamının yukarıdaki gibi kapatılacağı konusunda hicbir inancım yok, kapatılmaz ise de sonu yine cok belli olan bir sezona başlayacağız demektir.

Yok oyle bisey.

Topal -josef in oldugu orta sahadan ileri top cikmaz. 2 kazma.

Imbulayı stoke kiralık göndermiyecek belli oldu o yüzden bosuna sövmeyin

paramızı belmandoya gömmeseydik eger su an ortasahada adam yiyen 1 adet Imbulamız olacaktı

Fernando-Badou ikilisi ateşler takımı

Benfica, Galatasaray'da 600.000 € kazanan Sinan Gümüş'e yıllık 1 milyon € teklif etti. Oyuncu bu yüzden Benfica'ya gitmek istiyor. (Record)

Bilic'in West Ham'ı bu sezon dev transferlere devam ediyor: Hart, Zabaleta, Arnautovic ve Javier Hernandez ⚒️
d528483551a953126455c8db0fd5f9c2.jpg
giphy.gif

GSC App VIP Edition 1.0 ™

N'Diaye için Hakan+Selçuk+5Mil verelim

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Yorumcular Ben arfa fbye geldi diyor limayada ihtiyac var diyorlar,ne para konusuluyor nede ffp
Bunlarin alayi serefsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt