Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzel veya degil ne diyon diyorum. Bisey demiyorsan uza surdan bana laf yetismeye calisiyor dangalak.

Papaz her gun pilav yemez diye bi atasozu var, bilirsin bende hayri cund kardesimizin 102 puan ongurusune istinaden bizde elbet birgun o sikecileri karikoye gomecegiz, dedim... Sana neoluyor anlamadimki?

Isim gucum yok seninle sidik yarisinami girecegim, adama bak :s
Hem yirtilmis dondan cikar gibi hic yokken alintiliyorsun bide dangalak diyorsun... Turunun son ornegisin galiba, bi degisiklik seziyorum sende! Neyse benden uzak Allaha yakin ol... Hayirli geceler

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Papaz her gun pilav yemez diye bi atasozu var, bilirsin bende hayri cund kardesimizin 102 puan ongurusune istinaden bizde elbet birgun o sikecileri karikoye gomecegiz, dedim... Sana neoluyor anlamadimki?

Isim gucum yok seninle sidik yarisinami girecegim, adama bak :s
Hem yirtilmis dondan cikar gibi hic yokken alintiliyorsun bide dangalak diyorsun... Turunun son ornegisin galiba, bi degisiklik seziyorum sende! Neyse benden uzak Allaha yakin ol... Hayirli geceler

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah

fenere bu sene kadikoyde koyacaz

3a007d48c4593c4f34d7821110a7d0c7.jpg

ikiside hazir
fenere koymamak icin bir sebep göremiyorum

yalnız ciddi ciddi ndiayeyi isteyen taraftar var şaka gibi :D

Şu sıralar Feghouli ve Fernando isimleri ön planda. Özellikle kanatlarda Yasin, Sinan ve Rodriguez'i (Rodriguez'den az da olsa umudum var fakat iyi topçularla oynaması ve fiziğini güçlendirmesi gerek) gördükçe beynimde rahmetli Kayahan'ın "Allah'ım neydi günahım" şarkısı dönüp durmakta.

Malum böyle becerik-siz kanatlarımız olduğundan ötürü Feghouli'nin her şekilde bunlardan çok daha iyi iş çıkartacağına eminim. Manchester City'li defansif orta saha oyuncusu Fernando ise tam bize göre diye düşünüyorum. Ön liberoda Tolga Ciğerci'yi görmekten saç baş yolan biri olarak kesinlikle transfer edilmesini düşündüğüm kaliteli futbolcu. Ayrıca Imbula'dan daha faydalı olur gibi geliyor bana. Yönetim bir mucizeye imza atar da hem Fernando hem de Imbula'yı transfer edebilirse o zaman da hayır demeyiz :)

Son düzenleme:
625cf55ccf6c80c5e5900a7b8402ad44.jpg

Bu ikisini yedek oturtacak herkese ok'um rdas

yav bunlar zaten def edilmeli ama ndiaye yağlı kazık olabilir. tutarsa müthiş olur. ama ben lig içinde yüksek bedelle alınan topçunun hayırlı çıktığını daha görmedim. o yüzden ona verilecek 10 m paraya daha kaliteli oyuncu alabiliriz. ha ndiaye 3-4e olucaksa olabilir ki oda max. ama fazlası cidden kazık olur

yav bunlar zaten def edilmeli ama ndiaye yağlı kazık olabilir. tutarsa müthiş olur. ama ben lig içinde yüksek bedelle alınan topçunun hayırlı çıktığını daha görmedim. o yüzden ona verilecek 10 m paraya daha kaliteli oyuncu alabiliriz. ha ndiaye 3-4e olucaksa olabilir ki oda max. ama fazlası cidden kazık olur
ben osmanli maçlarıni izlediğimde Ndiaye,umar,regattin,sol bekleri pinto çok dikkatimi çekerdi iyi topcular aslinda

ben osmanli maçlarıni izlediğimde Ndiaye,umar,regattin,sol bekleri pinto çok dikkatimi çekerdi iyi topcular aslinda

tabata,tarık çamdal,amrabat,aatıf bunlarda çok iyiydi anadolu kulüplerinde oynarken. ama transfer olduktan sonra patladılar tam anlamıyla. hele tabata ve amrabat.

tabata,tarık çamdal,amrabat,aatıf bunlarda çok iyiydi anadolu kulüplerinde oynarken. ama transfer olduktan sonra patladılar tam anlamıyla. hele tabata ve amrabat.
yetenek yoktu ama onlarda ya. nasıl diyim görevini iyi yapan adamlardi. Ama ndiaye falan biraz daha extra özellikleri olan biri bence
Vasat olacagini sanmam

BİLGİ | Lille kulübünün transferinden vazgeçmesinin ardından İsmaïla Sarr'ın 15 M€ karşılığında Rennes'e transfer olması bekleniyor. #Ligue1

yetenek yoktu ama onlarda ya. nasıl diyim görevini iyi yapan adamlardi. Ama ndiaye falan biraz daha extra özellikleri olan biri bence
Vasat olacagini sanmam

ndiayede tek gördüğüm iyi yardırıyor. oda bize gelince emin ol işe yaramaz. çünkü çoğu takım bize karşı kapanarak oynuyor ligde. bizim daha farklı adamlara ihtiyacımız var. tekte pası istediği yere verip oyun açıcak adam lazım bence. darida gibi bi yetenek yani kısacası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt