Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabata turk futbol tarihinin en buyuk kazigi olabilir.
?? lere Carole - Yasin yaz
GSC App VIP Edition 1.0 ™
civar liglerden de alinmamasi lazimYav kardeşim süper ligden topçu almayın lütfen
Evet seninde 10 milyon vereceğimize inanman tuhafN'diaye ve 10 milyon euro . Kulübü batırma operasyonu hızlandırılmış galiba.
İnanılır gibi değil.
Muslera
Mariano Maicon Denayer ???
Fernando ???
Feghouli Belhanda ???
Gomis
3 transfer daha lazım şu takıma okadar leş bi kadromuz var ki okadar adam alıyoruz yinede yetmiyor...
Badou icin 10 değil 20 vericez. Ayrica baska os transferi yapilmayacak, selcuk-badou oynayacak. Fehuli de yatmış, volkan sen geliyor.
Yedek kaleci yabanci olamiyor,kaldi ki yabanci hakkini yedekten yana mi kullanacaksin hem de oynamayacagi neredeyse kesin. Ayrica kadroda Turk olmak zorunda ha bu Mert olur baskasi olur bilmem ama kurallar var yoksa bizim alt yapida yabanci bir kalecimiz zaten varSence belçika veya kuzey avrupa ülkerinde senelik 1 milyona mertten iyi kac tane kaleci buluruz?
Yillardir burada yazarim Paul Le Guen i ama bakalım burda ne yapacak olmazsa tazminatını öder alırızBursaspor başkanı Ali Ay: Ben çilek almak istiyorum. Hocamız çilek transfer istemiyor.
heyt bee hocalari kalite ama
Mert'e yıllık 2.5 milyon euro vereceğimizi yazmayı unuttum.felaket tellali gibisin![]()