Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyede bir gerçek var üst merciler baskı yaparlar anadoludan topçu alın diye üç büyükler de gider alır sözde anadolu kulüpleri kalkınsın diye anadoludan topçu almamak lazım amrabat tarık gibi kazıkları unutmamak lazım

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkiyede bir gerçek var üst merciler baskı yaparlar anadoludan topçu alın diye üç büyükler de gider alır sözde anadolu kulüpleri kalkınsın diye anadoludan topçu almamak lazım amrabat tarık gibi kazıkları unutmamak lazım

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası kesin canım..Üst mercilerin işi gücü yok Anadolu takımlarından topçu alın diye büyük takım yöneticilerine ağız eğecek..Tarık Çamdal'ı vs üst mercilerin baskısıyla aldık demi..

Amrabat efsane bir kazıkti ha. Ftor hocamin ustalık eseriydi.

Çamdal değil de Serdar Aziz transferinde dönen büyük paralarda siyasi ricalar aracı oldu deniyor.

O degilde talisca bunlarda antrenmanlara katildi mi? Bi ara gelmiyorum falan diyordu, noldu o is?

N'Diaye işi bana yaş gibi geliyor. Kötü topçu değil de Osmanlı az bir şeye bırakmaz ki. Eşek yüküyle para veririz. O paraya normalde onun seviyesi orta saha artı sol bek alınır çok rahat hatta denayer de promosyonu olur

Günaydın renktaşlar.:gsbayrak:
Ndiaye gelirse "Gomis Çine gidecek, Galatasaray alamayacak" diyen Barış Y. kudurur:D

ndiaye 8-10 milyon edecek topçu değil en çok 4 hadi bilemedim 5 olsun ki bu bile fazla. yine aynı yanlışı yapıyoruz. bizimkiler 8-10 milyon buna verirse şaşırmam. maaşı az derler yağlı kaxığı sokarlar bize. avrupadan iyi futbolcu buldukmu yok bonservisi fazlaydı falan filan iş olmaz gidip buna birçuval para bayılırız.

ndiaye 8-10 milyon edecek topçu değil en çok 4 hadi bilemedim 5 olsun ki bu bile fazla. yine aynı yanlışı yapıyoruz. bizimkiler 8-10 milyon buna verirse şaşırmam. maaşı az derler yağlı kaxığı sokarlar bize. avrupadan iyi futbolcu buldukmu yok bonservisi fazlaydı falan filan iş olmaz gidip buna birçuval para bayılırız.

bu dursun bukadar otelleri nasil isletiyor inanilir gibi degil, rivayi satti parasini bitirdi nerdeyse arkadas biri buna dur desin yada kulübü cinlilere araplara satsinlar, kan emici liseliler

Donk için Yaya Toure deniliyordu Amrabat ligin altını üstüne getiriyordu Aatıf şeşu gol kralı oluyordu abi azıcık akıllanalım Allah aşkına.. Ne çabuk unutuluyor geçmiş hatalar.. Hele bahsi geçen paraları duydukça insan çıldıracak gibi oluyor..Ulan roma 5 milyona Gonalonsu aldı biz 8-10a badouyu mu alacağız ?

Donk için Yaya Toure deniliyordu Amrabat ligin altını üstüne getiriyordu Aatıf şeşu gol kralı oluyordu abi azıcık akıllanalım Allah aşkına.. Ne çabuk unutuluyor geçmiş hatalar.. Hele bahsi geçen paraları duydukça insan çıldıracak gibi oluyor..Ulan roma 5 milyona Gonalonsu aldı biz 8-10a badouyu mu alacağız ?

10mio belhanda diyorum sadece, adama salakmisin diye sorarlar

bjk negrodoyu almis
fb de ben arfayi
biz cer cöplerle ugrasiyoruz
badou ne lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt