Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiaye-1492529328-9796.jpg

kariyerindeki en büyük basarisi su karede yer almaktan ibaret olan birisine milyonlari gömecekler
tudorun da kariyer zirvesi bizi evinde yenmis olmasi iste
olur mu olur mallik hic bitmez gsde

almış da almış ..hani aq nerde ben arfa negredo ne zaman indi hava limanına ...bjk bir ara lensi almıştı fener emre moru almıştı hani nerde antrenmandalar mı ?

ben arfa dogruysa ligi fb bjknin eline birak

Ben arfa denilen adami abartmayin. Son 3 yildir kulup kulup gezen herkesin kurtulmak istedigi adam. 4. Yilinda da baska kulube yollaniyor. Gelecek de fb yi sampiyon yapacak?!?!

Rvp icin de buralarda atan tutan vardi. O zaman da rvp nin son yilini seyretmediginiz belli oluyor cacik olmaz demistim.Sonuc ortada.

Tek basina en buyuk etkiyi yapan adam elimizdeydi, Sneijder. Dursunla tudor gerizekalilari yolladi!

almış da almış ..hani aq nerde ben arfa negredo ne zaman indi hava limanına ...bjk bir ara lensi almıştı fener emre moru almıştı hani nerde antrenmandalar mı ?
Onları aldıkları kesin.Hatta Messi'nin menejeri Fener'e haber yollamış,arada ufak pürüzler kalmış.Neymar'a da yıllık 750 bin Euro maaş teklif etmişler.Onunda nişanlısı sorun çıkarmış.

Ndiaye iyi güzel hoş da,1 maç kötü oynasa Selçuk'u oynatırlar.İsim lazım oraya ki hemen kötü oynadığında Selçuk oynamasın.

..................Nando..........

..Mairano....Maicon...Serdar....Costa....

..................Fernando...N'diaye.....

...Feguli..........Belhanda........Arda.......

.....................Gomiz.........

3 yıl üst üste şampiyon olması gereken bir kadro.

Bugün daha almadık mo feghuliyi bir son dk geçse kulübüyle anlaşıldı oyuncu ile ufak pürüzler var diye de çok şükür etsek olmaz mı

..................Nando..........

..Mairano....Maicon...Serdar....Costa....

..................Fernando...N'diaye.....

...Feguli..........Belhanda........Arda.......

.....................Gomiz.........

3 yıl üst üste şampiyon olması gereken bir kadro.

Bu Arda denen adamı nasıl hala kadrolarınıza yazıyorsunuz şaşırıyorum. Bu kadar mı yüzsüzleştik yahu, adam yapılan teklifleri dalgayla karşıladı, forma rengine o.uspu rengi dedi. Yani bi anamıza sövmediği kaldı ki belki onu da yapmıştır. Ayrıca kargaşaya ne gerek var, kalsın Barça'da über starımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt