Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arda denen adamı nasıl hala kadrolarınıza yazıyorsunuz şaşırıyorum. Bu kadar mı yüzsüzleştik yahu, adam yapılan teklifleri dalgayla karşıladı, forma rengine o.uspu rengi dedi. Yani bi anamıza sövmediği kaldı ki belki onu da yapmıştır. Ayrıca kargaşaya ne gerek var, kalsın Barça'da über starımız.

gecin bu işleri. basının ağzı ile konusmayalım lütfen.

arda yı bize düsman eden basındır.

gecin bu işleri. basının ağzı ile konusmayalım lütfen.

arda yı bize düsman eden basındır.

Arda kıvraktır, lastiktir, mikserdir. Arda iyi topçudur ama elastik bir insandır. Basının ağzıyla konuşmuyoruz, yaşanılanları konuşuyoruz. Gerçi motajdı videolar değil mi ? :)

Arda kıvraktır, lastiktir, mikserdir. Arda iyi topçudur ama elastik bir insandır. Basının ağzıyla konuşmuyoruz, yaşanılanları konuşuyoruz. Gerçi motajdı videolar değil mi ? :)

adam icindekileri söylemis. bir sene pembe bir sene mor forma, zamanında taraftarlarda şahsen bende tepki göstermistim.

adam icindekileri söylemis. bir sene pembe bir sene mor forma, zamanında taraftarlarda şahsen bende tepki göstermistim.

Taraftarın tepki göstermesiyle lastik über starımızın tepki göstermesini aynı karşılıyorsan daha bir şey söylemiyorum sana. Tartışacak bir şey yok demek ki :)

1610772_Galatasaray_SK.jpg

..................Nando..........

..Mairano....Maicon...Serdar....Costa....

..................Fernando...N'diaye.....

...Feguli..........Belhanda........Arda.......

.....................Gomiz.........

3 yıl üst üste şampiyon olması gereken bir kadro.
Arda'yı sola yazdıysan merkeze de Selçuk'u yazacaksın , bunu öngörememen üzücü..

Taraftarın tepki göstermesiyle lastik über starımızın tepki göstermesini aynı karşılıyorsan daha bir şey söylemiyorum sana. Tartışacak bir şey yok demek ki :)

aldıgımız her topcu muazzam üstünün karesi karaktere mi sahip? kim bilir ülkelerinde adamlar hakkında ne düsünüyorlar. biz havalimanında omuzlara alıp bagrımıza basıyoruz.

arda bizim evladımız. egitim seviyesi iyi degil belli ki ama sahip cıkmamız gerekir. sırf basının inadına sahip cıkılmalı.

Burak Yılmaz, tekrardan Trabzonspor ile anlaşırsa Selçuk İnan'da Trabzonspor'a gitmeyi düşünüyor. (AMK)

DFkDbTOWsAAxYwZ.jpg

aldıgımız her topcu muazzam üstünün karesi karaktere mi sahip? kim bilir ülkelerinde adamlar hakkında ne düsünüyorlar. biz havalimanında omuzlara alıp bagrımıza basıyoruz.

arda bizim evladımız. egitim seviyesi iyi degil belli ki ama sahip cıkmamız gerekir. sırf basının inadına sahip cıkılmalı.
İnadına eğitimsiz cahil kesime sahip çıkılmalı diyorsun yani ki cahil, eğitimsiz kesim cesaretlensin :) neyse bu konu uzar. İyi nöbetler

evet mert volkan ve badou geliyorlar :red:

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Osmanlısporlu Ndiaye'nin transferi için Ankara'ya gitti!

bein

geri geldiklerine göre dransferler olmustur herhalde

selcuk u halısaya bile cagırmam. arda bir mac iyi oynasın tüm taraftarın tekrar gözdesi olur rahat olun.
Hala anlamıyorsun , ardanın kalitesine kimse laf etmiyor.sikinti arda geri döndüğünde ilk yapacağı Selçuk'u onbirde oynatmak için lobi faaliyeti olacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt