Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligimizde anadolu takımlarından alınabilecek en yabancılar

Ndiaye
Kjaer
Mas
Eto

Uuzun zamandır Cengiz- Bakambu -Çağlar dışında Anadoludan topu çıkmıyor..Badou bu potansiyele gelebilecek bir isim ama önümüzde amrabat-aatıf-ozan-alper gibi sayısız olumsuz örnek var..Ben hala Anadolu topçusuyla uğraşmayalı derim..Badou en en en son çare düşünülmelidir o da selçuk oynayacağına o oynasın mantığıyla

amrabat epl'de oynuyor yalnız

abi selçuk'un 1m önüne top atıyorlar yetişemiyor.....orjinal mevkiisi 8 numara olan Ndiaye'yi beğenmeyip 8 numara olmaz diyorsunuz

Cenk erkgün de ne yapacağını şaşırdı bi orda bi burda adam ama hiçbirinde sonuç yok daha

inşallah, aksi halde intihar ederiz.

badou-fernando-belhanda da cok iyi bir 3 lü olur yalnız. rakibe kolay kolay top göstermezler. normal şartlarda süper ligde her macı kazanması gereken bir 3'lü.
Selçuk ve ndiaye defansif olarak çok kötü olacağını biliyorlardır diye umuyorum. Bu adam 10 numara bile oynuyor gidip de selçuk un yanına koyamazlar heralde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel çalışma @Aslanews
DFg-HAqWAAEukYR.jpg

benim tahminim Ndiaye'yi Kora-Donk-Hakan 3lüsünden 2si +6m gibi bir paraya alacağız 5+1m opsiyon gibi

Selçuk tolga yasin tarık carole lines sinan off offf gene ruhum daraldı

Ndiaye-Fernando ikisini birlikte alırız inş

Ndiaye fena adam değil ama çok para isterler gereksiz olur. pasalic'i kiralayabiliriz aslında hırvat oyuncu chelsea faktörü

Osmanlı 2 aydır epl'ye satamadı Ndiaye'yi piyasası düşmesin diye açıklamadılar bence çalışma izni çıkmadı Senegal milli takımında daha yeni oynamaya başladı oyuncu....eğer bize gelir ve senegalde oynamayı sürdürürse iyi paraya eplye okutabiliriz

Selçuk + Carole + 5 Mil. Verelim Badou için.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Feghouli ne zaman geliyordu Perşembe mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt