Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

8b53dada951c37ba7b12d49f4850cc16.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Daha 5 transfer lazım bize ve yapılacagını sanmıyorum son günlerde 1 2 oyuncu sıkıştırılır araya o kadar.

Mecburlar. Gidenler ve gidecekler sonrası yerli kalmıyor kadroda. Sınırlama var. Mecbur alıcaklar. Senin için söylemiyorum yanlış anlama ama kimse mırın kırın etmesin. Yok u17 vs vs
bunun neresi mırın kırın, koy alt yapıdan oyuncuları, oynat nispeten kolay maçlarda. Böylece alt yapı ile A Takım arasında bir yol açılmış olur, alt yapı oyuncuları bu hedef için daha ümitli olurlar

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
S.A.

Kenedy kadro disi birakilmis, kiralanabilir satin alma opsiyonu ile.

Badou dribling uzaktan sut ve surekli ileri geri gelmesiyle orta sahayi cag atlatir acik ve net.hareketsiz yan pas geri pas atan orta sahamizi bi dusunun bence sonra badou olmaz deyin..yanina fernando sart..
ikisine 12 13m euro bayilirlar mi bilmiyorum ikisi olmadikca gereksiz olur orasi ayri.
Ayrica insallah badouyu 10numara belhanda solacik selcuk 8numara gibi dusunmuyordur tudor beyfendi.

Herkes feghouli fernando fln yazıyo da kadroya daha resmi olarak olmuş bitmiş bişey yok ki ya onlarda olmasa ne yapcaz çok merak ediyorum

Badouyu begenmeyenler, diyer anadoludan gelen cöplere benzetenler adamin maclarini izledilermi hic acaba. Adam makine gibi mübarek. Adam Osmanlisporu tek basina adam etti. Gerisi hikaye.

Fernando, Badou, Feghouli gelsin ama Dursun ginede derhal gitsin.
İzledik, işte zaten bu yüzden son altı ayı göz önüne alınca soru işareti. Tabiki bu bütün takım ile ilgili olabilir. Ben Badou Fernando olacaksa ve takas artı para ile olacaksa karşı değilim. Ama sonuç badou selçuk olacağı için sonu fiyasko olacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yepyeni bir takım kuruluyor bu takımın zamana ihtiyacı var ama Türkiye'de sabır yok Tudorun işi çok zor
Şu an şöyle bir sıkıntı var takımın filan kurulduğu yok. 3 hafta sonra lig başlıyor yaptığımız tek şey, hücum yükümüzü taşıyan 3 oyuncuyu yollayıp yerine 2 kişi aldık ve bir stoper sadece. Bu takım ne zaman kurulacak da performans alacağız acaba ve kimlerle kurulacak hala net olmaması inanılır gibi değil. Bizim ihtiyaçlarımız kabak gibi ortada iken taa fi tarihinden itibaren bugün hala bu durumda olmamız kabul edilemez. Bu transferler gelmemeye devam ettiği sürece Tudor çıkıp konuşmalı, yoksa geç katıldılar vs gibi bahanelerin ardına sığınmasını bekleyecek kimsenin takati yok.

bunun neresi mırın kırın, koy alt yapıdan oyuncuları, oynat nispeten kolay maçlarda. Böylece alt yapı ile A Takım arasında bir yol açılmış olur, alt yapı oyuncuları bu hedef için daha ümitli olurlar

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İlk mağlubiyetten sonra hiçbirini bir daha koyamayacağın gibi, psikolojilerini toparlayamazsın. Burası Türkiye. Fikrin yanlış demiyorum. Ama Türkiye için iyimser ve gerçek dışı

Badou'ya topu verdiğinde kendi etrafında turlayıp geriye pas atmaz iler doğru koşu yapar beke oynayıp ceza sahasına girer bu herşeyi açıklıyor bence

Şu an şöyle bir sıkıntı var takımın filan kurulduğu yok. 3 hafta sonra lig başlıyor yaptığımız tek şey, hücum yükümüzü taşıyan 3 oyuncuyu yollayıp yerine 2 kişi aldık ve bir stoper sadece. Bu takım ne zaman kurulacak da performans alacağız acaba ve kimlerle kurulacak hala net olmaması inanılır gibi değil. Bizim ihtiyaçlarımız kabak gibi ortada iken taa fi tarihinden itibaren bugün hala bu durumda olmamız kabul edilemez. Bu transferler gelmemeye devam ettiği sürece Tudor çıkıp konuşmalı, yoksa geç katıldılar vs gibi bahanelerin ardına sığınmasını bekleyecek kimsenin takati yok.
Aynen öyle

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Badou bizim aradigimiz kalitede adam mi tartisilir. Selcuk'tan daha iyi oynar mi o pozisyonda, evet diyebiliyorsak bence alinmasinda bir sakinca yok. Tabiki max 5 milyon euro'ya.

Gün geçtikçe bu çapsızın ve kelin transfer yapacağına inancım azalıyor offfff... Bu sene de eziyet...

eplde oynayan yetersiz oyunculardan bir liste çıkarsak sayfalar yetmez... watforda 8.5 milyon €yu versen amrabata bağlar mıydı şu anki haliyle ?

Amrabat bir türlü yaranamadı,bence iyi oyuncu
Malaga'da forvet oynarken Watford aldı 3-5-2'nin sağı yaptı sağ bek gbi kullandı

Son düzenleme:
İlk mağlubiyetten sonra hiçbirini bir daha koyamayacağın gibi, psikolojilerini toparlayamazsın. Burası Türkiye. Fikrin yanlış demiyorum. Ama Türkiye için iyimser ve gerçek dışı
Bunu geçip anlatırsan, bakın biz volkan gibilerine para harcamayıp kendi kaynaklarımızı kullanacağız diye kimse bişey demez. Genç oyuncular konusunda en sabırlı taraftarız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt