Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönül ister ki bu zamana kadar tüm transferler tamamlansın ama kolay değil belli bir bütçe var ve ona göre planlama yapılıyor bilgisayar oyunu değilki hemen oyuncular gelsin kalacağı evden kramponuna kadar uğraşıyorsun. 4 tane kaliteli oyuncu alındı biraz daha beklemekte fayda var
Bütçe varsa ona göre hareket et o zaman. 5 milyonluk oyuncuya 10 milyon vererek alıyorsun zaten sonra gidip 20 milyonluk oyuncuya 5 milyon teklif ediyorsun tabii ki olmaz bu iş böyle biraz akıl lazım. Takımın eksiği orta saha ve bu lig aktifken bile bariz olan bu süreç tüm transfer sezonunu bitirip de bu işi halletmek ahmaklıktan başka ne olabilir? Ben beklerim sorun yok ama kimse ligde gelen puan kayıplarından sonra zaman, oyuncular adapte olamadı vs gibi yalanların ardına sığınmasın o zaman.

Badou'nun kapalı savunmaya karşı nasıl oynacağı önemli.Oyun görüşü o kadar iyi değil,tempolu olabilir dikine oynuyo olabilir ama bunları bir kontra atak takımında yaptı.Boş alanları bulabilecek mi göreceğiz.
Güzel görmüşsün renktaş tebrikler.

Anadolu dan gelen futbolcuların büyük takımda yaşadığı genel sorunlardan birisi bu. Eski takımlarında oyuna hakim olan topu ayağında tutan bir oyun yapısından uzak bir şekilde oynuyorlar neredeyse her zaman.

sent via GSC

Selcuk olacaksa hic kimse gelmesin gerek yok.
Yanindaki adami da bozar.
Fernando ndiaye olur mu bilmem.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

yooo gayet de abartıyorlardı . özellikle donk ilk alındığı dönemde epey övüyorlardı.
küçük takım topçusu büyük takımda oynayamaz tezi bir kez daha ispatlanınca küfretmeye başladılar.
Melo dan daha iyi diyenler bile vardı resmen akıl tutulması.

Ayısını Tarık da da yaptı millet. Izlemedikleri adamı şişire şişire pohpohlaya pohpohlaya bitiremiyorlardı. Burada kaç defa tartışma yaşadık bunlar yüzünden.

sent via GSC

Bütçe varsa ona göre hareket et o zaman. 5 milyonluk oyuncuya 10 milyon vererek alıyorsun zaten sonra gidip 20 milyonluk oyuncuya 5 milyon teklif ediyorsun tabii ki olmaz bu iş böyle biraz akıl lazım. Takımın eksiği orta saha ve bu lig aktifken bile bariz olan bu süreç tüm transfer sezonunu bitirip de bu işi halletmek ahmaklıktan başka ne olabilir? Ben beklerim sorun yok ama kimse ligde gelen puan kayıplarından sonra zaman, oyuncular adapte olamadı vs gibi yalanların ardına sığınmasın o zaman.
Orta saha 1.öncelik falan diyemezsin takımın 10 numarasını yollamayı kafaya koymuşsun illa biri lazım oraya takımı onun üzerine kuracaksın,defansın hali ortada 15-20 tane kafa golü yemişsin, Poldi gitmiş santraforun yok, geçen sene takımın sağ bek oynayanı gitmiş orası boş? Her yere oyuncu alınıyor işte çok eksiğimiz var sabır lazım

Sabırlı olduğumuzu biliyorum :D ama koyamazsın. Gidip 2-3 tane genç oyuncuyu tak diye 11 e koyamazsın. Kademe kademe olur. Son 5 dk. Sonra son 10 dk. Sonra kupada ilk 11. Bu iş sabır işi. Uzun vade işi.Ama senin gibi düşünüyorum tekrar belirtiyim. Buna rağmen aşşağıdan ümidi kestim ben. Senelerdir tık yok. Öyle bir durum olursa en yıldız transferden bile daha çok sevinirim
zaten yerli kadroyu tamamlamak için fazla oyuncuya gerek yok, üç, bilemedin beş. Bende onu kast ediyorum zaten kademe kademe.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fernando ön liberoda kalır Belhanda ve Ndiaye ile 2 10 numara gibi oynarız bjknin yaptığı gibi 2 ön liberolu sistem gerek yok bam bam bam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt