Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada duyumcular hiç atlamasın Feghouli ismini ilk Ömer Üründül verdi koca yürekli reyiz

4+De Jong-Cavanda falan verelim Ottoman'a

La havle :D Ne söyledik de çıkmadı şu ana kadar? Futbol arena falan takip et sen takılma bana.
Hahah haci benim de duyumum var: Cenk ankaraya ndiaye için gitmiş, çok yakın bize . Geleceğini düşünüyorum ve bir tane daha oyuncu oraya alınacak . Al bak ben de duyumcu oldum . Kaç yaşındasınız merak ediyorum . Bir şeyleri bilmiş gibi görünmek ergenlerde görülen bir özellik ve bu duyumcu kılıklı insanları hep 15 yaşında düşünürüm

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle düz mantikmi olur? Anadoludan aldigimiz cöplerin cöp olduklari önceden belliydi.

Ama Badou öyle degilki, fiziksel üstünlügü bile yeter Ligde. Ayrica Avrupa Ligindede süper maclar cikardi, mesela Villareal maclarinda cok iyidi.

Sanki bütün topcular büyük takimlarda basliyorlar patlama yapmaya.
sabri'nin, semih'in, hakan'ın, amrabat'ın bile süper maçlar çıkardığı oldu ama hiçbirisi bizim seviyemizde değildi. öyle üç maçta anadolu takımda yıldızlaşan herkes kaliteli futbolcu olmuyor. inşallah gelir ama bununda çöp olduğunu anlamanız için yine milyon öroların sokağa dökülmesi gerekiyor. büyük ihtimal 3-5 maçta iyi oynayıp onunla övünülecek ve sonra küfürler eşliğinde takımdan gönderilmesi beklenecektir.

Bu a spordakiler mal. Bu kadar futbolcu yollayamazmışsın, hoca kovulurmuş. Östersunds maçında da Selçuk sahanın en iyisiymiş ve içinde Galatasaraylılık ruhu varmış

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlış anlama ama bu kadar mal adamlarsa niye izliyorsun?

Ben Ibrahimovic Galatasaray da diye tutturduklarından beri izlemiyorum hiç.

Adamların niyeti belli, yalan dolan haberler falan. Izlemeyin şunlara prim vermeyin derim.

sent via GSC

Yunus emre gercekten duyumcu olsa Badou ismini soylemis olurdu, ama o lingard diyor.

Boyle sahte duyunculara ban verilmesi lazim.

Birader okurken amuda falan mı kalkıyorsun?
Bak ne diyorum. Lingard'ın durumu şüpheli. Mou'nun düşüncesine göre hareket edilecek. Sol kanat için Bruma yerine hızlı, takımı hemen 3. bölgeye taşıyacak adam bakıyorlar. 10'dan fazla olan alternatiflerden birisi. Biri basına çıkmayan bir ismi söyle dedi ben de söyledim. Fakat burada sana batan ne ben onu anlamıyorum. Yöneticilerle konuşmuşum kaynağı belirtmişim. Ha bugüne kadar söylediklerimle ters örtüşen bir durumda olmadı. Zaten o gün verdiğiniz tepkiden sonra bir şey söylemedim. Birkaç arkadaş özel olarak etiketleyerek soru sordu cevapladım. N'diaye olan ilgi yeni değil. Bu zaten sezon ortasından beri çıkıyor. Çok Galatasaraylı isen takımın hakkında çıkan haberleri birazcık takip et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt