Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar Feghouliyi ikna edemedi galiba

ayrica Fernando transferi yatti soylentisi var City forumlarinda Türk kulubu cok agir davraniyor diyorlar

ya zaten bizim hücum oynamamız lazım,bjk bu konuda örnek alınabilir...abi hareket lazım selçuk uzun top atacakta yasin adamı geçip pas atacakta falan falan....abi rakip yarı sahaya oyunu yıktığında mariano ve gelen sol bekle sağdan soldan döveceksin rakibi....Ndiaye çok iyi dalıyor ceza sahasına

katılıyorum. süper lig şartlarında büyük takımım diyorsan önde basıp bol bol posizyona girmek lazım. rakibi cıkartmayacaksın, bunalacaklar.

Bizim kulüpte cok geri kafali adam var. "Bu kadar az yerli ile oynanilir mi" diye isyan edecek cok adam vardir.

Zaten öyle adamlar olduğu için bu haldeyiz. Kaliteli adamlar olursa herhangi bir ülkede ve ligde yerel oyuncuların oynaması avantajdır. Takıma bağlılık, dil, hakemlerle ilişki konularında avantajdır. Ama önce kalite sonra o lige adaptasyon. Adam pas vermeyi, orta yapmayı bilmiyor ama sırf yerli diye koskoca Galatasaray formasını giysin diyorlar. Yok öyle yağma.

Ben anlamadım ki Real şimdi Betis'ten topçu aldı. Almasın mı? Bütün transferleri Inter'den mi yapalım? Öyle kenara çekilip başarısız olunca ben demiştim demek için yorum yapmadan mantık yürütmek lazım. Dersin ki Badou şu sebeplerle bizim topçumuz olamaz, şu şu eksik veya yetersiz. Sırf Anadolu'da oynamış diye gelmesin demek bir mantık değil. Tarık ve Donk kötü oyunculardı ve aradığımız isimler değillerdi. Engin de Anadolu'dan geldi mesela nasıl başarılı oldu? Balta ve Topal'ı da Anadolu'dan aldık şimdi bu adamlar başarısız mı? Okan, Ergün, Davala gökten zembille mi indi?

Cengiz ve Bakambu gibi kaç tane topçu getirirsin Türkiye'ye şu an mesela?

Real, betis'ten topçu alırken hiç araştırmadan, rapor hazırlanmadan ve eldekilerle forma mücadelesi cerecek kapasitede olup olmadığını analiz ettiğini sanmıyorum. Biz de durum o da 8 numara, bu da 8 numara ligi de tanıyor niye diğerine daha fazla verelim mantığıyla yapılıyor. Ayrıca bakambu da orta sıra topçusu, büyük takımlara seviye atlatacak yapıda birisi değil. Diper verdiğin örneklerden bazışarı efsane jenerasyondan ve gala öyle futbolcular türkiye'de yok. Aradan 20 yıl geçmiş. Badou'da ne adam gibi şutu olan, ne de takıma seviye atlatacak becerisi olan birisi. Sığır dolu takımda parlamış sıradan küçük takım topçusu.

İlk 11 in hepsi yabanci olursa İstiklal marşini kim soyleyecek.

Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

imbula nerde kardeşim ilk 11 ine yazmışsın bile
marianoun da yıllığı çok yüksek demişsin 2 milyon mu çok yüksek ?

kolpacılara itibar etmeyelim arklar inş

Ters olan ne burada arkadaş? 11'i yazıp bunlar bitti bizim oyuncumuz mu demişim? Olması en muhtemel kadronun bu olacağını söylemişim.
İmbula ile net anlaşıldığını ama Stoke'un sorun çıkardığını zaten yazmışım. Adamların kira inadını kırmaya çalıştılar olmadı defter kapandı. Mariano için evet bedeller yüksek. Yanına verilen bonusları hesaba kattığında 3 milyon'u buluyor. Puan başı 5 bin€ alacak bu adam. Takımın iyi olduğunu hesaba katarsan maç başı 15 bin €. 30 yaşının üstü oyunculara böyle paralar verilmesine karşıyım. Sevilla'nın sağ beki olayını falan geç çünkü son transferi bu adamın.

Eger osmanli 5m+hakan+donk teklifini kabul etmesse cenk alternatiflere yonelsin, badou'ya 7-8 hayatta verilmez.

Osmanlıspor, Galatasaray'ın Ndiaye için yaptığı 5 milyon € + 2 futbolcu teklifini reddetti. Transfer için şartlar zorlanacak. (NTV Spor) :)

Monaco menajeri Leonardo Jardim, Giannelli Imbula'yı telefonla arayarak, oyuncuyu transfer etmek istediğini iletti. (RMC Sport)

Ters olan ne burada arkadaş? 11'i yazıp bunlar bitti bizim oyuncumuz mu demişim? Olması en muhtemel kadronun bu olacağını söylemişim.
İmbula ile net anlaşıldığını ama Stoke'un sorun çıkardığını zaten yazmışım. Adamların kira inadını kırmaya çalıştılar olmadı defter kapandı. Mariano için evet bedeller yüksek. Yanına verilen bonusları hesaba kattığında 3 milyon'u buluyor. Puan başı 5 bin€ alacak bu adam. Takımın iyi olduğunu hesaba katarsan maç başı 15 bin €. 30 yaşının üstü oyunculara böyle paralar verilmesine karşıyım. Sevilla'nın sağ beki olayını falan geç çünkü son transferi bu adamın.
salladığını kabul et bu konuyu ivedilikle huzur içinde çözelim

Real, betis'ten topçu alırken hiç araştırmadan, rapor hazırlanmadan ve eldekilerle forma mücadelesi cerecek kapasitede olup olmadığını analiz ettiğini sanmıyorum. Biz de durum o da 8 numara, bu da 8 numara ligi de tanıyor niye diğerine daha fazla verelim mantığıyla yapılıyor. Ayrıca bakambu da orta sıra topçusu, büyük takımlara seviye atlatacak yapıda birisi değil. Diper verdiğin örneklerden bazışarı efsane jenerasyondan ve gala öyle futbolcular türkiye'de yok. Aradan 20 yıl geçmiş. Badou'da ne adam gibi şutu olan, ne de takıma seviye atlatacak becerisi olan birisi. Sığır dolu takımda parlamış sıradan küçük takım topçusu.

Bak şutu yok, ne bileyim dribling kabiliyeti yok desen anlarım. Ama adam Anadolu'da diye gelmesin demek uygun değil diyorum. Bakambu da La Liga'da esen adam. Şu an Villareal'in 30'una merdiven dayamış sol beki gelsin die paralanıyoruz malum. Veya PL'nin alt sıra takımının ortasahasını alamadık.

Bütün burda mesele biraz da hocada. Oğuzhan gibi adamdan 8 nuamra çıakran Şenol Güneş var mesela. Emre Çolak'ı Terim döneminde izle ve sonrasında izle. Ndiaye'nin ben iyi bir takım hoca ile bize faydalı olacağını düşünüyorum. Delici bir ortasaha. Bizim ortasahalar ceza alanına giremedikleri için işimiz zorlaşıor hep orada. Ha daha iyisi varsa alalım tabi.. lemina geldi de biz mi hayır dedik. Badou için tek endişem bonservis. 5 milyondan fazla nakit vermemek lazım. Hatta 3-4 milyon ve üstüne 2-3 oyuncu versek de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt