Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Feghouli işi bitti. Galatasaray yarın Avusturya kampına gidiyor. Feghouli bu kampa katılacak.

Ali Naci Küçük: Östersunds maçı sonrası ortaya çıkan karamsarlığı transfer ile çözme politikası izleniyor.

Ali Naci Küçük: Denayer için Man City izin vermedi. Ancak oyuncu kulüp bulamaz ise Ağustos sonunda olabilir.
Galatasaray Yönetimi, Mert Günok'a 1 Milyon Euro teklif etti. Kısa sürede açıklanacak.

1 milyon € yalandır inş çok aptalca olur

"Dört yıl için el sıkışılan 27 yaşındaki Feghouli'ye yıllık 3 milyon euro garanti ücret, West Ham'a ise 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.'' (fotomaç)

Feghouli için sürekli yeni bir fiyat yazılıyor. ama bana en mantıklı bu geldi. çünkü adamın istediğini vermiş olsaydık muhtemelen çoktan iş biterdi. ancak belli bir fiyatın üstüne çıkmamak için pazarlık yapılıyor. işin uzaması da bu yüzden belliki.
fernando da ise oyuncuyla tamamen anlaşıldığı için elimiz güçlü ve M. City nin bonservisi biraz daha aşağı çekmesi hedefleniyor.

sonuç olarak fernando ve feghouliyi kadroya yazabiliriz.

Kaynak ne kuş kardes

Feghouli perşembe gelir bence o iş bitti nejat boşa sevinmesin gelmeyeceğine. Fernando haberleri kesildi ama gelme ihtimali düştü gibi. Fernando, feghouli, badu gelirse güzel bir kadro olur.
Fernando ile ilgili meneceri ve city tarafi bizimkileri ingiltereye davet etti tranaferi bitirmek icin.
Sanirim yarin gidecekler.
Bu gorusme bitene kadar ses cikmamasi normal ama heralde bitirirler isi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Orta sahaya iki tane çivi gibi adam lazım
Bir falan kurtarmaz
Chelsea gibi tarz olarak Bakayako-Kante tarzı sert iki adam lazım

Birden karşıma çıkınca üzüldüm ;(

0502cb6ed4ae74f9a3f2b9181b4ae05c.jpg

sent via GSC

Birden karşıma çıkınca üzüldüm yine ;(

0502cb6ed4ae74f9a3f2b9181b4ae05c.jpg

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt