Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurda lig e ne kaldı ya bize hala bi ton adam lazım 1 oyuncu için 1 ay peşinden koşuyoruz ne zaman transfer yapcaz ben hala anlamış değilim. Orta saha ağlıyo daha 1 tane transfer yok biz 2 tane istiyoruz :) 1 i alırsa bunlar dua edelim

Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Alman Sport 1 kanalında bir spor var ki ilk defa izliyorum.
Ayak Tennisin kuraları var gibi ama elinle oynuyorsun...

YouTube

Yine saçma sapan son saniye transferleri bizi bekliyor gibi.

sent via GSC

İlk defa vahiy gelir gibi oldu hayatımda yapılan açıklamarın bile kap açıklamasına bakmazken kapa girip f5ledim 5 dakika boyunca Feghouli gelir diye gelmedi bu sonuçla bana vahiy gelmediği sonucuna varabiliriz arkadaşlar, teşekkürler.

Dursunun ucaklari galiba trafige yakalandi.. Daha hala nasil baskan, anliyamadim..

Fernando, Feghouli, Volkan Sen ve Mariano ayarinda bir sol bek ile transferi tamamlayabilirsek -bu sene bir etkisi olmasa da- Dursun'dan sonraki yonetimin isi iddiali takim kurmak acisindan bir nebze kolaylasacaktir.

Selcuk, Cavanda, Tarik, Donk, De Jong, Umut oyuncu grubundan da en zararsiz sekilde kurtulmak hayirli olacaktir.
Sinan'a teklif olduguna inanmiyorum ama eger varsa bir dakika durmak hatadir.

Yerli oyunculari 14'e tamamlamak gerekecek bir de umarim panik cop transferler yerine genclerle hallederler o isi.

1341737.gif

Galatasaray tarihinin gördüğü en kötü kadro yapılanmasının içindeyken, başımızda tepede tırnağa işten anlamaz yönetici kadrosu varken, Avrupada amatör takıma elenilmiş ve daha geçen sene mali kriterler yüzünden men yemiş kulüp olmamıza rağmen milyon eurolar saçılıyorken, iki hafta sonra lig başlıyor olmasına rağmen daha yerli oyuncuları bile eksikken, çok yüksek bir ihtimal ligde alınacak kötü sonuçlardan sonra oluşacak kaos hiç de uzak değilken... Feghouli gelmiş, e ne duruyoruz alkışlayalım.

aksam saat 8'e kadar Feghouli KAP'a bildirilecek arkadaslar yarın ıstanbul'a gelicek ve kamp kadrosuna katılacak

feghouli ve sözde diğer transferler nerde yav satışa çıktığı hafta kombine aldık, uefa'dan elendik bari kaliteli takım izleyelim :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt