Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b86055a0c6e19cfe7cd7a773176d5860.jpg

Adam tatil yapıyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimsenin günahını almak istemem ama bu östersund faciası hakkında sanki birileri takımı isteyerek sabote etti fikri aklıma gelmedi değil

Feghouli olmadi, Volkan Sen
Imbula olmadi, Badou Ndaiye
Fernando olmadi , Mahmut Tekdemir

Dursun isi

Onun yerine Mahmut Tuncer'i alalim, hem daha ucuza gelir hem defansi daha iyi

Feghouli Fernando ve iyi bir solbek, asgari bu transferler olmazsa bizden de bir sey olmaz yine
Ama bugun hepsinden vazgecildi diye haberler geliyor

Yalnız kadroda ciddi altyapıdan oyuncu ile türkiyeden yetişen oyuncu eksikliği var yerli transferi de yapabilirler.

feghouli olan süreç bittiğine göre,fernando da mariano gibi fazla sürmez galiba.yeni bi süreç istiyoruz lemina gibi,ben arfa gibi,konoplyanka gibi : (

sergen böyle süreçli transferler çok sıkıcı adnan polat dönemi gece yarısı transferleri çok heycanlıydı hiç medyada adını duymadığımız isimler gece yarısı transfer oluyordu bir anda

Ben Galatasaray'ın bu kadar disiplinli olduğu bir dönemi hatırlamıyorum. Yaşasın yıkılmış oyuncuya dayalı düzen.

antrenman iptal yönetmin toplanacak diyordunuz dün ne oldu o is

Kampa gidilecek diye antrenman iptal edili,izin verildi. Şimdi de kamp iptal edildi. Perşembe belki hazırlık maçı olurmuş. O da net değil. Her şeyi eline yüzüne bulaştıran,ne yaptığı belli olmayan,ne idüğü belirsiz adamlar koskoca kulübü yönetiyor. 2 transfere sevinecek taraftarı bile kaybedecekler,çünkü onu da becereceklerini zannetmem. Kalitesiz, gene kulübü zarar sokacak Anadolu topçularına peşkeş çekilecek gelirlerimiz gibi duruyor.

Yemin ediyorum menepoza girmiş yeni teyzelerin arasında gibiyim. Ah uh herkes bir depresyon da. Forum mu ağlama duvarı mı? Yeterin ya içimizi karartmayın. Ne oldu sezon mu başladı? Transfer dönemi mi kapandı? Adamlar 8 9 tane ilk 11 e transfer yapmaya çalışıyor. Hepsi de beğendiğiniz isimler neymiş Fernandoya 5 milyon mu teklif edilirmiş? Bizim için Selçuk neyse Manchester City için fernando o! Yani oyuncu karşılaştırmak için demiyorum takımın oyuncularına bakışı. Adamlar kullanmıyor maaşı yüksek ve gönderecek ne yapsalardı pazarlığa 5 değil 10 milyondan mı girselerdi? Ben olsam kiralıktan girerdim hatta. Siz normal adamı depresyona sokar intihar ettirirsiniz.

Yemin ediyorum menepoza girmiş yeni teyzelerin arasında gibiyim. Ah uh herkes bir depresyon da. Forum mu ağlama duvarı mı? Yeterin ya içimizi karartmayın. Ne oldu sezon mu başladı? Transfer dönemi mi kapandı? Adamlar 8 9 tane ilk 11 e transfer yapmaya çalışıyor. Hepsi de beğendiğiniz isimler neymiş Fernandoya 5 milyon mu teklif edilirmiş? Bizim için Selçuk neyse Manchester City için fernando o! Yani oyuncu karşılaştırmak için demiyorum takımın oyuncularına bakışı. Adamlar kullanmıyor maaşı yüksek ve gönderecek ne yapsalardı pazarlığa 5 değil 10 milyondan mı girselerdi? Ben olsam kiralıktan girerdim hatta. Siz normal adamı depresyona sokar intihar ettirirsiniz.

Östersunds faciasindan sonra 5 gün doldu dolmadi. Sakin ol Sampiyon Sen depresyon görmemissim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt