Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün nöbet yanıyor, yok böyle bir hız...:38573: Feghouli'yi sabah erken alınca böyle oluyor demek ki....

daha alınacak adamlar bizim oyunculara uyum sağlayacak falan böyle lig başlıyor 10 güne ilk 5-6 haftayı bize tersten göstermeyi mi planlıyorlar nedir?

Renato Sanches: "Milan beni istiyorsa seve seve orada oynamak isterim" [BILD]

Solbek, sag acik, orta sahaya iki adam, forvet, yedek kaleci daha alacaklar, hatta belki Denayer de gelecek.

Nerden baksan 6-7 oyuncu lazim cunku hem kaliteli adamlar eksik, hemde sayisal olarak yeterince oyuncumuz bile yok.

Kadro disi birakilan oyunculari da satmamiz gerek, de Jong, Balta falan iste.

Bunlari ne zaman halledecekler acaba cok merak ediyorum. Bu hizla Agustos'un sonunda hala bunlari konusuruz gibime geliyor.

Ligin ilk maçına en az 4 transfer daha yetişmeli. Sol kanat ve stoper sonra bakılır ama mevcut takıma bu 4 transfer gelmezse Kayseri de silkeler bizi.

'10 numaralı formayı Talisca mı giyecek Oğuzhan mı?' sorusuna Fikret Orman: "Ben giydim. Arkama bak, görürsün." (Gülerek)

Lens transferiyle ilgili Fikret Orman: "Ben Lens kullanmıyorum."

mal

b86055a0c6e19cfe7cd7a773176d5860.jpg

Adam tatil yapıyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morali o kadar bozuk ki careyi Cesmede güneslenmekte bulmus.
Basina günes vurur insallah, karaktersiz herif.

Galatasaray fernando ile 3+1 yıllıgına anlaştı.fernando yıllık 2,6 milyon alacak.Galatasaray 8 milyonluk bonsevis bedelini aşagı çekmeye çalışıyor.Galatasarayın teklifi 5 milyondu.(milliyet)

Son düzenleme:
Beinsports: Lucescu kesinlikle gündemde yok. Tudor'a destek ver.

Ndiaye ve Fernando için girişimlerde bulunuluyor.

Tudor'un istediği takım kurulacak.

ntvspor demekki bu ara kuyumuzu kazmaya calışıyor

Badou ile anlastik, badou osmanli'ya bize gelmek istedigini soylemis, pazarliklar suruyor. (beIN Sports)

osmanlıspor de jong,donk,hakan balta,yasin gibilerini alabilir.sorun yok.

Bu fikret harbi ergen lisede arkadaşına laf sokan bebeler gibi ulan bunu bile adam yeerine koydular dursun sayesinde ya ne diyim ünal olucaktı vericekti buna ayarı çıkamıcaktı tünediği yerden bu kuş

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sizce şuan kadroda Galatasaray seviyesinde kaç oyuncu var ? As veya yedek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt