Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ekrandan izledim neredeyse hiç görmedim hatta burada da bu boyla nasıl hava topu alamadığı konuşuluyordu.

Farklı maçlara mı baktık acaba?
Gözümde çok net canlanıyor hatta maçları izlerken bu yönünü kendi kendime övmüştüm en azından bunu yapıyor diye.

Forma giydi ama Beşiktaş'la arasındaki sorunu çözemediği için kadroya dahil olmamıştı. Kontrat yapamadık diye hatırlıyorum yani.

Haklisin orasini unutmusum renktas.
Aklimda hep formamizla verdigi o poz kalmis. :rolleyes:
Kontrat yapsaydi bile bugün yine bize sallardi bu namussuz, tipki Selcuk Yula gibi.

Ali Naci Kucuk: "Sevilla, 7M€ bonservis istedi. Galatasaray 5M€ önerdi. Yılda 2.2M€ kazanan Banega ise Galatasaray'dan yıllık 3.5M€ istedi. Galatasaray'ın en son teklifi 3M€'ya çıkardı.

Güzel güzel. Doğruysa orta yol bulunur. Yanına veya arkasına bir tane de dinamik iki yönlü bir oyuncu (tercihen scout işi) bağlasak ligin ırzına geçerler.

D9CPCTxW4AArNky.jpg

xD
gercek mi bu? gay kardesler apo ve fiko'ya yakisir :asd:

Linnes ve Donk +2 kontenjanda olup tribünde yer alacaklar. Geriye 12 yabancı kalıyor Muriqi gelirse yedek kulübesine gidecek tek yabancı olacak muhtemelen. Sola Babel’in geldiğini düşünürsek Onyekuru’yu kiraladığımızda nasıl bir planlamamız olacak ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eljif icin Dortmund'dan Kagawa+ 1 futbolcu daha+ 3m euro teklif
Iste bu ultra yetenek icin gelebilecek en yuksek teklif.
Nerede o 17m -20m euro teklifler. Bu heriflerin hayatı yalan.

Kaynak: ASPOR

Fener, eljifi 17 yaşında bedavaya aldı sırf satmak için ve iyi paraya satacak. Şimdi bjkde hasiç diye 17 yaşında boşnak oyuncu ile anlaşmış yine ucuza, ilerde 10+ paraya satarlar. Bizimde bu tarz 17-18 yaşında ilerde satılabilecek gençlerden almamız lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

m.cengiz ve apo varken hayal bile kurmasın kimse...bu salaklar son günlere kadar bi halt yiyemez en sonunda da forvete muriçi önliberoya taylanı kanada da serdar gürleri alıp kaparlar transfer sezonunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt