Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekabet olmayan ligde nasıl 8 pts geriye düşüyoruz peki ? Hani önde olsak Başakşehir o durumda olsa anlarım.Bizim durumumuz belliydi bu sene her türlü oyuna şerefsizliğe rağmen şampiyon olduk

Son yıllarda almış olduğumuz en anlamlı şampiyonluklardan biridir.Bu şampiyonluğu küçümseyen herkes kendini bir gözden geçirsin derim

Bence rekabet değil arkadaşın derdi kadronun veya oynanan futbolun yetersiz olması.. 2 büyük rakibin şampiyonluktan düştüğü sezon 35lik dedeler kulübünden son anda aldık şampiyonluğu.. Tabi işin asıl kısmı Avrupa'daki başarısızlığımız resmen ne kadar kalitesiz bir ligde olduğumuz ortaya çıktı..
Rekabet kesinlikle var 2 senedir ama biz Avrupa Fatihi diyorsak kendimize çok çok daha iyisini yapmamız lazım 1 maç hariç hiçbir varlık gösteremedi resmen

Diagne için bonus + kdv konusunu başkan veya başka bir yönetici doğrulamıştı kaynağını tam hatırlayamasam da.

Diagne için bonus + kdv konusunu başkan veya başka bir yönetici doğrulamıştı kaynağını tam hatırlayamasam da.
Mustafa Cengiz oyuncuların imza töreninde açıklamış şu an açıklamayı buldum ısrarla reddeden arkadaşlar o gün ki imza törenini de izleyebilirler.

DIAGNE'NİN BONUSU

"Diagne konusunda Kasımpaşa ile uzun vadeli bir sözleşme yaptık. Tek taraflı olsa açıklardık bonus konusundaki detayları ama karşı taraf da var burada. Onların mahremiyetini de düşünerek bunu açıklamayı doğru bulmuyorum."

Yeni transferlerin imza töreninde Mustafa Cengiz'den flaş sözler

Mustafa Cengiz oyuncuların imza töreninde açıklamış şu an açıklamayı buldum ısrarla reddeden arkadaşlar o gün ki imza törenini de izleyebilirler.

DIAGNE'NİN BONUSU

"Diagne konusunda Kasımpaşa ile uzun vadeli bir sözleşme yaptık. Tek taraflı olsa açıklardık bonus konusundaki detayları ama karşı taraf da var burada. Onların mahremiyetini de düşünerek bunu açıklamayı doğru bulmuyorum."

Yeni transferlerin imza töreninde Mustafa Cengiz'den flaş sözler
Bu bilinen bir şey yav, bir çok renkdașın buna rağmen itiraz etmesini anlamıyorum.

Bu bilinen bir şey yav, bir çok renkdașın buna rağmen itiraz etmesini anlamıyorum.
Her şeyi geçtim hala 10 verildi 13 verilmedi diyen varsa 39:00 dakikadan itibaren bakabilir başkan diyor ki bonus yok ama karşı takıma zarar vermemesi için açıklamayabiliriz diyor. 2 tane temel kelime var AMA - AÇIKLAMAYABİLİRİZ zaten başkan bile bazı maddelerin olduğunu itiraf etmiş

Arkadaş a sporda vedatı öve öve bitiremediler, sanırsın al koy direkt 11'e sana 30 gol atsın..
kendimden şüpheye düşüyorum yav, yardım edin..

Arkadaş a sporda vedatı öve öve bitiremediler, sanırsın al koy direkt 11'e sana 30 gol atsın..
kendimden şüpheye düşüyorum yav, yardım edin..
Vedat gelse 30 gol atacak olsa da atamaz %60-65 gol olur %35-40 da asist olur zaten Vedat'ın golcü olmasından öte ileride organizasyona da hareketliliğiyle katkı sağlıyor alırsak sırf şu özellikler sebebiyle alacaz Diagne'yle tam zıt oyun yapıları var daha faydalı olur ligde 20 gol atıp 10 asist yapsa daha yararlı olur :D

Vedat gelse 30 gol atacak olsa da atamaz %60-65 gol olur %35-40 da asist olur zaten Vedat'ın golcü olmasından öte ileride organizasyona da hareketliliğiyle katkı sağlıyor alırsak sırf şu özellikler sebebiyle alacaz Diagne'yle tam zıt oyun yapıları var daha faydalı olur ligde 20 gol atıp 10 asist yapsa daha yararlı olur :D

20 gol 10 asist yaparsa eğer 1 seneye 3 katına satarız en az.

„Bonus yok ama karşı takıma zarar vermemesi için açıklamayabiliriz...“
Bu nasil cümle? Paradoxa girmis baskan resmen

20 gol 10 asist yaparsa eğer 1 seneye 3 katına satarız en az.
Bana tarz olarak Elmander gibi hissettiriyor koşar topun arkasına geçer mücadele eder top tutup saklar Diagne'ye oranla çok daha fazla yararlanırız Welbeck'de gelirse değişik sistemler oynayabiliriz mesela 4-4-2 yeri gelir veya 4-2-3-1 de Welbeck kanat atıp Vedat forvet olur yeri gelir Babel kanat geçer Welbeck forvet baya çeşitlilik sağlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt