Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banega 2 yönlü bir adam dğl yaw.

Ali naci neresinden sallamış

Fernando-Banega-Belhanda ortasahasını düşünmüyordur inşallah hoca. Sırf bana mı bu ortasaha yetersiz geliyor bilmiyorum. İsimlere bakarsan uçar kaçar gibi geliyor ama hiçbiri birbirini tamamlayıcı özellikte değil.

Bence Banega alınana kadar Ndiaye tekrar kiralansın hem daha dinamik ve ucuz. Bartali varken fizik olarak kendini bulur Ndiaye

Bence Banega alınana kadar Ndiaye tekrar kiralansın hem daha dinamik ve ucuz. Bartali varken fizik olarak kendini bulur Ndiaye
Banega Ndiayeyi yan yatirip 10 kere duz becerir. Asil belhandayi satip Mensahi alacaksin.
Mensah+Banega OS

Orta saha yetersiz. Belhanda dahada yetersiz pas atamıyor. Banega çok faydalı olur ama orta sahanın komple değişmesi lazım. Bizim kırılgan yapımızın sebebi orta sahanın yetersizliği gol üretememesi ve özellikle sağ bekte sıkıntı. Forvette önemli tabi burda ama orta saha ve sağ bek kesin değişmeli. Yoksa yine kısır ve kırılgan bir takım olucaz. Umarım herkes bunun farkındadır. Tek sorun forvet değil.

Fernando-Banega-Belhanda ortasahasını düşünmüyordur inşallah hoca. Sırf bana mı bu ortasaha yetersiz geliyor bilmiyorum. İsimlere bakarsan uçar kaçar gibi geliyor ama hiçbiri birbirini tamamlayıcı özellikte değil.

orta sahanın sil baştan yapılması lazım. Banega alınıyorsa yanında 2 tane ciğersiz eleman lazım. banega düşük tempolu ve genel itibariyle oyunun bir yönünü oynuyor. fernando ve belhandaya uygun teklifler geldiği an elden çıkarılmalı.

Saydığın orta üçlünün içinden geçerler özellikle şlde. çok yumuşak kalırlar çünkü.

Valla imkansız gibi görünüyor ama aradığımız ortasahanın tdk karşılığı Nainggolan

Schalke, Konoplyanka'dan üç senedir beklediği verimi alamayınca yıllık 6 milyon euro'ya mal olan yıldızı bedavaya elden çıkarma kararı aldı.

Fenerbahçe de, Konoplyanka'ya net 2,7 milyon euro yıllık ücreti ödemek üzere üç yıllık sözleşme teklif etti ve anlaşmaya yaklaştı.

Ucuzsa biz alak yaw

Konop egoist bir herif, oynadığı takımda kral olması lazım başarılı olabilmesi için.

Ederini getiren herkesin gideceğini düşünüyorum.
Sırayla belhanda, diagne, feghouli, fernando, mariano, hatta donk bu transfer döneminde banko satılacak oyuncular bunlar tek gitmesini istemeyeceğim herif feghouli ama Banega gibi bir lider oyuncu gelirse feghouli beye el sallayabiliriz.

belhanda- 12
diagne- 18
fernando- 4
mariano- 2.5
feghouli -15
donk- 3.5

şu paraları alsak dehşet olur zannımca

orta sahanın sil baştan yapılması lazım. Banega alınıyorsa yanında 2 tane ciğersiz eleman lazım. banega düşük tempolu ve genel itibariyle oyunun bir yönünü oynuyor. fernando ve belhandaya uygun teklifler geldiği an elden çıkarılmalı.

Saydığın orta üçlünün içinden geçerler özellikle şlde. çok yumuşak kalırlar çünkü.

Clyi boşver ligte bile deplasmanlarda silinir bu ortasaha. Bu sene isyanımız hep ortasahamızın dinamik olmamasından yanaydı. Şimdi bu 3lüyü düşünüyorlarsa geçen seneden bile az puan toplarız deplerde.

Hayatımda yalan gördümde bu seviyeye ilk defa tanık oluyorum.

TOPLAM TEKLİF 23 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kjaer'in piyasa değerinin 8 milyon Euro civarında olduğu hesap edilirse Sevilla'nın Eljif için yaptığı teklif 23 milyon Euro'yu bulduğu görülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt