Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya nasıl yapar nasıl yapabilir verilecek para bence haram. fiziksel güç mi abi her şey. oynat celili falan getir bir almancı oynat abi selçuk oynasın ama gelipte para ve kadroda yer tutması açısından verilcek her şey haram yawi.
bedavanın ötesinde bir sürü para aklanır ordan ya.
FATİH TERİM den iyi mi anlıyorsunuz vardır hocanın bir bildiği

Yedekte Selçuk bekleyeceğine 300 bin euroya Aytaç beklesin ?
ya valla selçuk beklesin. hani bu psikolojik bir sınavdır. takımın gençleri ve hava için. selçuk'u bir şekilde mantıga oturtursun ve sindirirsin vicdanında ama göt lalesi aytaç karayı asla oturtamazsın. 2.ligden potansiyel al daha mantıklı yaw mehmet çzcan falan övülüyodu. hani taylan bile olur ya.

Ne gibi faydası olacak ki bu adamların?
Ne faydası oldu Muğdat'ın, Ömer'in, Sarp'ın, Serkan Kurtuluş'un, Yiğit Gökoğlan' un, Çalık' ın?

Geriye doğru daha onlarca isim var.

Beklenti nedir?

Bundan öncekiler neyi bizim alt yapıda belki de sonra hiçbir işe yaramayacak olan ama denenmesi gereken ve bedava olan gençlerden üstün yaptı ki Aytaç yapsın?
Muğdat, Ömer falan bunları sen ekliyorsun. Ben Aytaç'ın rotasyonda takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. İlk 11 için almıyoruz, yedekte hangi altyapı oyuncumuz var Aytaç pozisyonunda ön libero olarak değerlendirebileceğimiz. Bu herif gidip Atalay, Mustafa Kapı veya Yunus'u kesmeyecek yani.

Ne Aytac'i abi ya
FB'in durumundan ibret almak lazım
Arayı fersah fersah açmak varken
Boşa atılacak tek bir kuruş olmamalı

Ne gibi faydası olacak ki bu adamların?
Ne faydası oldu Muğdat'ın, Ömer'in, Sarp'ın, Serkan Kurtuluş'un, Yiğit Gökoğlan' un, Çalık' ın?

Geriye doğru daha onlarca isim var.

Beklenti nedir?

Bundan öncekiler neyi bizim alt yapıda belki de sonra hiçbir işe yaramayacak olan ama denenmesi gereken ve bedava olan gençlerden üstün yaptı ki Aytaç yapsın?
altyapıdaki oyuncuların bir çoğu yeni çıkacak yabancı sınırı yüzünden sözleşme tekliflerini geri çeviriyorlar.2/3 penaltı yaptığında ozan ne abi diyenler altyapıyı oyunuclarına şans vermiyor diye hocayı eleştiriyor

ya valla selçuk beklesin. hani bu psikolojik bir sınavdır. takımın gençleri ve hava için. selçuk'u bir şekilde mantıga oturtursun ve sindirirsin vicdanında ama göt lalesi aytaç karayı asla oturtamazsın. 2.ligden potansiyel al daha mantıklı yaw mehmet çzcan falan övülüyodu. hani taylan bile olur ya.
Kimin önünü kapatıyor bu herif. Emre'yi aldı mesela sol beke Terim. Faydalandı da Emre'den. Öyle düşünün.

altyapıdaki oyuncuların bir çoğu yeni çıkacak yabancı sınırı yüzünden sözleşme tekliflerini geri çeviriyorlar.2/3 penaltı yaptığında ozan ne abi diyenler altyapıyı oyunuclarına şans vermiyor diye hocayı eleştiriyor

Ortada hocaya dair tek bir ifade yok ama o da istese saçmalık.

Ne tapıcı adamlarmışsınız yahu biz başka bir arkadaşla hoca kelimesinin hsi geçmeden konuşurken gelip hoca da hoca.

D9L1NhwXsAAtGfU

Galatasaray tarihinin yaşayan en büyük efsanesine dediği lafa bak
sus be mücahit
Kimin önünü kapatıyor bu herif. Emre'yi aldı mesela sol beke Terim. Faydalandı da Emre'den. Öyle düşünün.
ya emre aynı adam degil emrenin potansiyeli zaten yüksek görülüyordu ve sakatlık sonrası oluşan fırsat trasnferiydi. ama aytaç'ı kaç farklı platformda gördük. karakteri de az çok yansitiyor zaten içi boş türk delikanlılıgı ve adam karakterinin temsili olduğu da belli.
illaki maddi ve spot anlamında kapattığı bir yer var. herkes başka bir alternatif veya potansiyel alternatifin önüne geçiyor. aytaç olucağına ben o potansiyel riskine girerim ki havuzu benden daha iyi biliyorlardır illaki.

sus be mücahit

ya emre aynı adam degil emrenin potansiyeli zaten yüksek görülüyordu ve sakatlık sonrası oluşan fırsat trasnferiydi. ama aytaç'ı kaç farklı platformda gördük. karakteri de az çok yansitiyor zaten içi boş türk delikanlılıgı ve adam karakterinin temsili olduğu da belli.
illaki maddi ve spot anlamında kapattığı bir yer var. herkes başka bir alternatif veya potansiyel alternatifin önüne geçiyor. aytaç olucağına ben o potansiyel riskine girerim ki havuzu benden daha iyi biliyorlardır illaki.
Aytaç yerine daha iyi daha potansiyelli birisi gelsin herkes ister tabi, ama ben olur da Aytaç gelirse düşünülenin aksine fayda sağlayabileceğini düşünüyorum.

Yarın ola hayrola.

Babel inanın ilaç olacak. Yedek santrafor olarak düşünüyor hoca bence. En azından oyuna Babel girer, veya 11’de başlar.

Yedek kulübeyi görünce midem bulanıyor. Sinan, Muğdat vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt