- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
hatırlı kişiler var hep arada Ardanın Galatasaray formasıyla jübile yapmasını isteyenler ama ben sanmıyorum geleceğinihoca da istiyor yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatırlı kişiler var hep arada Ardanın Galatasaray formasıyla jübile yapmasını isteyenler ama ben sanmıyorum geleceğinihoca da istiyor yani
mrb reyz
Teşekkür ederim.Ben umutluyum bu transfer sezonundan.Geçen seneki hatalara düşülmeyecek.Yasin arkadasin uzerine gelmeyin. Arkadas burda yeni ve hemen ilk iş bizi transfer konusunda bilgilendirmek istemesi oldu. Bence çokta guzel yapti. Sensasyonel bilginin olmadığı yerde arkadas ne yapsın? Falcao ucakta, Banega Abdurrahim ile tavla oynadi mi deseydi?
Arkadasi kusturmeyin. Gecen senede Levent abiye demedigini birakmadi forumdakiler ucak mevzusu yuzunden. Kusturmeyin arkadaslari. Hepimizin ortak paydesi bu guzide renkler.
Tekrar hosgeldin aramıza renktas
Hayaller:Muslera-Valencia-Luyindama-Marcao-Laxalt-Seri-Banega-Feghouli-Mata-Onyekuru-Sturridge
Gerçekler:Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-Banega-Feghouli-Belhanda-Babel-Welbeck
Nasıl ya olay ne yine hangi 10 numarayı alıyoruz xd@Can Esmer rtaş koş kralhandayı satıyorlar
Twitterda latin tribun ekibinden biri var cok sever guga'yi o yüzden gelsin kötü transfer olma imkani yok, mariano giderGalatasaray, scout ekibinin önerdiği sağ bek Guga için Atletico Mineiro ile görüşmelere başladı. (Akşam)
Yalan haber, Linnes ve Sener varken bir sag bek daha almayizGalatasaray, scout ekibinin önerdiği sağ bek Guga için Atletico Mineiro ile görüşmelere başladı. (Akşam)
alırızYalan haber, Linnes ve Sener varken bir sag bek daha almayiz
Linnes sol bekte oynayabilir.Nagatomo'ya 5 milyon euro teklif geldiği haberleri vardı..Yalan haber, Linnes ve Sener varken bir sag bek daha almayiz
Aleyküm selam kardeşim. Herkes unuttu. Sen ve ben dahi unuttuk. Bu Serkan Şafak unutmadı.

Satma konusunda da yetenekli değiliz hoca da belirtmişti bunu.Bunun baş sebebi oyuncularımızın maaşları hiç bir takım karşılamadığı için futbolcular da indirim yapmak istemedikleri için ne kiralayabiliyoruz ne satabiliyoruz
Twitterda latin tribun ekibinden biri var cok sever guga'yi o yüzden gelsin kötü transfer olma imkani yok, mariano gider
[Belhanda] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi