Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gruijic atletico leverkusen falan istiyormus hemde bonservisli. Gelmez yani.

Şu mariano Belhanda Fernando özellikle bu üçlü değişmeli. Kırılgan yapının sebebi olan 3 oyuncu. Forvet te tabi ama alınacak dedikleri için birsey demiyorum. Artık kırılgan kolay gol yiyen ilerde etkisiz ve girdiği gol pozisyonlarını çok basit şekilde kaciran bir Galatasaray izlemek istemiyorum. Deplasmanda tutuk kilit acamayan ve kontradan çok kolay gol yiyen bir Galatasaray da istemiyorum.

CL de iyi kura ile Çeyrek Finali zorlayacak ekibi açıklıyorum.

Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Dalbert
Fernando
Feghouli-Grujic-Banega-Onyekuru
Batshuayi

Onyekuru-Kiralık 1.5
Grujic-15 Milyon
Banega-5
Batshuayi-Kiralık (3 Milyon)
Dalbert-10 Milyon
Babel-Bedelsiz
Semih-Bedelsiz (mecburen)
Şener-Bedelsiz
Salih-Bedelsiz
Jimmy-Bedelsiz
Welbeck-Bedelsiz
Luyindama-3.8

Gidenler:

Nagatomo-3
Belhanda-13
Diagne-17
Çalık-1
Mitroglou-Fesih
Yunus-4
bu kadro gruptan çıkarsa başarı sayarım ki gruptan çıkmak yapabileceğimiz maksimum iş

çeyrek final 10 yılda bir, daha zamanımız var onun için

CL de iyi kura ile Çeyrek Finali zorlayacak ekibi açıklıyorum.

Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Dalbert
Fernando
Feghouli-Grujic-Banega-Onyekuru
Batshuayi

Onyekuru-Kiralık 1.5
Grujic-15 Milyon
Banega-5
Batshuayi-Kiralık (3 Milyon)
Dalbert-10 Milyon
Babel-Bedelsiz
Semih-Bedelsiz (mecburen)
Şener-Bedelsiz
Salih-Bedelsiz
Jimmy-Bedelsiz
Welbeck-Bedelsiz
Luyindama-3.8

Gidenler:

Nagatomo-3
Belhanda-13
Diagne-17
Çalık-1
Mitroglou-Fesih
Yunus-4
Mariano’nun olduğu hiçbir 11 cl de çeyrek final göremez.

Forvet olmadığı için çok gol kaçırdık ama Belhandanin hatalı pasları ve bir 10 numara özelliklerde asla olmamasi. Fernandonun bir türlü tempo kazanamamasi ve sakatlıkları. Sağ kanattan surekli atak yememiz ki Marianonun yediği çalımlar ortada. (Linneste süper degil). Ayrıca Nagatomo gerilemeye başladı bir sezon daha 3 kulvarda çıkarması imkansız. Bu sorunları umarim tüm Galatasaraylilar ve hoca görüyordur

Umut Bozok 4 milyon euroya transfer olmuş. Vedat’a vereceğine mis gibi yerli santrafor alırdık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sezon 9 milyon Euro + bonus verdi Lyon. Nîmes satmadı. Bu senede karşı rakiplere para karşılığında takım hakkında bilgi veriyor dediler dedikodu çıktı oynatmadılar. Lorient da istediği sıçramayı çok rahat yapar Lorient 12-13 e première league e satar.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Geçen sezon 9 milyon Euro + bonus verdi Lyon. Nîmes satmadı. Bu senede karşı rakiplere para karşılığında takım hakkında bilgi veriyor dediler dedikodu çıktı oynatmadılar. Lorient da istediği sıçramayı çok rahat yapar Lorient 12-13 e première league e satar.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Bizde kaçırdığımıza yanalım, hayır bu adamı almak için scouta falanda gerek yok potansiyeli herkesin malumu. Apo rizenin kapısında yatsın dursun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Banega konusundada biraz uzulecegiz gibi. Umarim oyle olmaz, ama sanki Alan, Pato kokusu alabilecegiz gibi. Renktaşlar fazla heyecanlanmasin bence. Beklentiyi dusuk tutup potansiyelli gencleri bekleyelim ki buyuk topcu gelince sevincimiz bir okadar artsin. Yoksa buyuk beklentiye girip canimiz sikilacak sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt