Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Welbeck yazmayın. İki sebebden istemiyoruz.

1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.

2.) Sakatlık yüzünden full olarak oynadığı tek bir sezon yok. Çok sakatlık yaşamış. Bu sakatlıklar performans olarak mutlaka olumsuz etkilemiştir. Geriye gitmiştir.

3.) Bizim kazma stoperler sakatlar bunu.

Fatih hocayı biraz taniyorsam Vedat denen çöpü aldırır apoya
Lakin 1 tanede sağlam hızlı golcü ister

1.) Adamın kariyeri boyunca forvet olmasına rağmen Premier Ligde hiç bir sezon 10 ve üzeri gol atmamış. Örnek olarak 14-15 sezonu 27 maç 4 gol. 17-18 sezonu 28 maç 5 gol. 16-17 sezonu 16 maç 2 gol. Sadece koşuyor diye az buçuk kafası iyi diye bu adam alınmaz. İngiliz kulüpleri neden ilgilenmiyor bunu anladım.

2.) Sakatlık yüzünden full olarak oynadığı tek bir sezon yok. Çok sakatlık yaşamış. Bu sakatlıklar performans olarak mutlaka olumsuz etkilemiştir. Geriye gitmiştir.

abi 2 demissin 3 sebep yazmışsın :hat:

Müdür aklım senle aynı düşünüyor ama meloyu chedjouyu falan ezip geçtiği ŞL sezonu aklıma geldikçe ya sakatlanmazsa bu adam neler yapar diye umutlanıyorum.. Wellbeck çok çok özel bir oyuncu sağlıklı olduğunu hayal edemiyorum bu adamla baş edebilecek bir stoper yok ligde.. Ama sonu muhtemelen van perise -wilshere gibi olacak

Welbeck'in sakatlik durumu Arsenal'in beceriksiz saglik ekibiyle alakali da olabilir

ManU'da bu kadar kotu degildi. Fakat SAF'in ilk firsatta Wenger'e cakmasi da tesaduf olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt