Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 gölün 12si yalnız penaltı. Yaklaşık 10 golü alda at hazırlanmış goller.Renktaş kalitesiz değilde sanki biraz geç kalıyor baya 30 gol atmış adam.aynen pozisyon çok iyi alıyor birde defansı baya kendiyle götürüyor kanatlara boşluk yaratiyor
birşeyler olmasa bile kesinlikle birşeyler oluyorMedyada sürekli konuşulan, bitti gözüyle bakılan oyuncuları ya almıyoruz ya da alamıyoruz.
birşeyler olmasa bile kesinlikle birşeyler oluyor
zamaninda borsaya bildirdigimiz adamlari bile alamadik sakir, forlan ve rahmetli reyes ilk akla gelenler.Medyada sürekli konuşulan, bitti gözüyle bakılan oyuncuları ya almıyoruz ya da alamıyoruz.
istihbarat chieflerimizden @Arif Ulu bana bir haber gönderdi.. kendisi aciklasin en iyisi
assa murat kardes fazla ugramiyon buraya bu aralar
Cok zekisinFFP yi aşmak çok kolay aslında.. Belhanda'yı 20 ye sattım de karşı klüp 10 versin senden 10 ver el altından..
Al sana +20![]()
FFP yi aşmak çok kolay aslında.. Belhanda'yı 20 ye sattım de karşı klüp 10 versin senden 10 ver el altından..
Al sana +20![]()