Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Ali Naci: Diagne satılmasa bile forvet alınacak bu isim Muriqi değil tarzında birşeyler dedi.Ulan kimse gitmeden nasıl adam alacağız aklım almıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır varsa da sormadım. Hatırlattığın iyi oldu bir sorayım.@Levent Akgün bu sloukas lavuk dosyasindan gelisme varmi6
Mehmet özcana bu degerli bilgi icin tsklerimizi sunalim.Aykut İnce: "Melo'yu takibe almış Banega"
Mehmet Özcan: "Banega dün de Ramos'un düğününe gitti."
Herifin öyle bir ismi var ki, maç formasına yanlış yazsan fark eden olmaz yav.töre
şener
babel
ozunnwakuwache
ben halen bılmıyorum yazarken sallıyorum bişiler nasılsa kimse bilmiyorHerifin öyle bir ismi var ki, maç formasına yanlış yazsan fark eden olmaz yav.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 49008 Ilginç büyük ihtimal banega klüp ve Istanbul ile ilgili bilgi almak için instagram dan ulaştı interde beraber oynamışlar ve şimdi takiplesiyorlar![]()
Aspas'in dugunu o bilgi bile yanlisMehmet özcana bu degerli bilgi icin tsklerimizi sunalim.
Eski takim arkadasini takip etmesi kadar dogal bir sey olamaz.Banega, Mariano'yu da uzun zamandır takip ediyor hatta 2-3 ay önce Mariano TT Arena fotoğrafı atmıştı onu bile beğenmiş
OzanwaforHerifin öyle bir ismi var ki, maç formasına yanlış yazsan fark eden olmaz yav.![]()
Onla da sevillada takım arkadaşı melo yu yeni takibe almış bence bu melo Türkiye de oynamıştı bir sorayim suna diye eklemiş gibiBanega, Mariano'yu da uzun zamandır takip ediyor hatta 2-3 ay önce Mariano TT Arena fotoğrafı atmıştı onu bile beğenmiş
Yuhh buna Can Buyuk bile laf edemez