Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkan işi doğru değildir yav hem bide konyayamı para yedircez su yoklukta.altay olmazsa en kötü akhisarlı ayarsız fatik gelir.

Memo sende bi dur be kardesim
Ya birader milletle burda dalga gecilmesine izin mi verelim??

THY sisteminde Ozwarnwafor'dan vacgecildimi yaziyor? Veyahut belcikadan bir genc veyahut yasli mi yaziyor?

Kendinizi kandirmayin.

Adamin tutturdugu transfer var oda Modeste floryada diye.

bence Belçika'dan istediğimiz adam Samuel Bastien...daha önce Chievo'dayken istemiştik...kesin onu hala istiyoruzdur

Yahu adam aslında ben de istemiyorum ama gelirse Fatih hocanın bir bildiği var derim diyor. Ama onunla da kalmıyor bu sefer öyle düşünmeyenleri yargılamaya kalkıyor. Yahu önce bir kendinizi bir tartın, bir sorgudan geçirin, bir insana nerede ise tövbe haşa peygamber muamelesi yapıyorsunuz.

Yahu adam aslında ben de istemiyorum ama gelirse Fatih hocanın bir bildiği var derim diyor. Ama onunla da kalmıyor bu sefer öyle düşünmeyenleri yargılamaya kalkıyor. Yahu önce bir kendinizi bir tartın, bir sorgudan geçirin, bir insana nerede ise tövbe haşa peygamber muamelesi yapıyorsunuz.
aynı saftayız..

BIAT kulturu.

Tarik camdal geri gelse hocanin bildigi vardir dicek tipler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt