Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.297
- 17.942
- 2.228
ayrıca serkan kırıntılı şikeci bir yavsaktirSerkan Kırıntılı Konya'dan ayrılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayrıca serkan kırıntılı şikeci bir yavsaktirSerkan Kırıntılı Konya'dan ayrılmaz.
Schickkkkk beni Levent abii
fatih kasimpasaya gittiserkan işi doğru değildir yav hem bide konyayamı para yedircez su yoklukta.altay olmazsa en kötü akhisarlı fatik gelir.
Ya birader milletle burda dalga gecilmesine izin mi verelim??Memo sende bi dur be kardesim
h.o o haldefatih kasimpasaya gitti
Gitti o apaçi kasımpaşayaserkan işi doğru değildir yav hem bide konyayamı para yedircez su yoklukta.altay olmazsa en kötü akhisarlı ayarsız fatik gelir.
aynı saftayız..Yahu adam aslında ben de istemiyorum ama gelirse Fatih hocanın bir bildiği var derim diyor. Ama onunla da kalmıyor bu sefer öyle düşünmeyenleri yargılamaya kalkıyor. Yahu önce bir kendinizi bir tartın, bir sorgudan geçirin, bir insana nerede ise tövbe haşa peygamber muamelesi yapıyorsunuz.
BIAT kulturu.Yahu adam aslında ben de istemiyorum ama gelirse Fatih hocanın bir bildiği var derim diyor. Ama onunla da kalmıyor bu sefer öyle düşünmeyenleri yargılamaya kalkıyor. Yahu önce bir kendinizi bir tartın, bir sorgudan geçirin, bir insana nerede ise tövbe haşa peygamber muamelesi yapıyorsunuz.
Fatih Kasımpaşa ya imza attıserkan işi doğru değildir yav hem bide konyayamı para yedircez su yoklukta.altay olmazsa en kötü akhisarlı ayarsız fatik gelir.