Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.611
- 36.135
- 2.773
Devlet = kölelik
Piyasa = özgürlük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke forumda da farklılıklar göstermesen. Çünkü dedim ya, farklı fikirlere saygı duymak gerekir diye yazdığın mesajın foruma ait reel hayatına değil. Eğleniyorsan güzel, amacım zaten kimseyi üzmek değil.Forum karakterimle reel hayatta ki karakterim bir değil
Buraya eğlenmeye giriyorum sen ve senin gibiler bu ihtiyacımı karşılıyor![]()
Engellenme olayı yok.Ayarları biraz değiştirdim.Geldiğine göre sen de rahatsın ben de rahatım.Bu arada hoşgeldin..hepsi cezalı.murat durmaz da ben degilim bu arada.o arkadaşı hatta engellemişim bi ara,niye bilmiyom
Demek sende bir sıkıntı var renkdaș, oysa benim tek yazdığım zenci futbolcuları tercih etmemiz gerektiği.Kenan Ünal ile ilgili neden sürekli cinsel içerikli mesajlar okuyorum?
Şimdi devrimi tek bir soru ile çürütüyorum. Ya da tam tersi insanı çürütüyorum.
Hayvanlar arasında bile rekabet ve güçlünün hegemonyasına dayalı kapitalizm varken devrimden söz edebilir miyiz? Ya da insanın da hayvandan bir farkı yok mudur?
Helal lan. Iste Platon bu.
Piyasa işlese Arda çoktan silinirdi
Komünist biri olan sen bunu laf olsun diye söylüyorsun.
İnsanın hayvandan farkı düşünebilmesidir düşününce de insanın insanı sömürmesi saçmalıktır. Hayvanlar kendi aralarında karnını doyurma hayatta kalma mücadelesi veriyor. İnsanın buna ihtiyacı yok. Zenginlerin Serveti milyon asır dünyaya yeter
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi