Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama soruyorsunuz, adam da bir şeyler yazıyor. Ondan sonra da sallıyorsunuz. Bugüne kadar netleşmeyen ismi çıkmamış hiçbir bilgiyi vermedi adam, o zaman sormayın siz de?
Ne alakasi var bu durumla? Albayrak ya da M.Cengiz'e transfer hakkında sorduklarında çat çat isimleri yapıştırıyorlqr mı direkt, hayır. Ayrıca ben sallamıyorum orta da sallanacak bir durum yok. Ben bilgilenmek için soruyorum adama, adamın bu huyundan faydalanmak isterim tabi ki. Ama güzel bir davranış değil bu da benim sorumluluğum da değil ben sadece taraftarım.

Kulüp harici transfer açıklayanlar ya da olmayacak diyenlere inanmayın geçen sene transferin son haftası Fatih Hoca Hasan Şaş bile çıkıp 2 forvet alacağız demişti ve gerçekleşmemişti buna rağmen hala insanlar şu kesin gelecek bu kesin gelmeyecek diyor eğer sağlam kaynaklı bilgisi olan varsa bana geleceği ya da gelmeyeceği söylendi diyip aktarır bunun dışındakilerin twitterdaki kaynaksız duyumculardan farkı yoktur

49072

levent abi diyor ki banega bitti
özgür geliyor diyor ki banega asla olmayacak
sonra levent abi diyor ki banegayla ilgili gelişmeleri özgür kardeşimiz anlatacak

abi anlatcaksanız anlatın anlatmıcaksanız gizem yaratıp durmayın artık yav

Fenerin ilgisi varmış medyaya düşer diye korkuyorlar ne alakaysa Aponun kendisi bile açıklama yaptı hala daha gizem yapma peşindeler :DD

Banega Galatasaray'da.

Kaynaklar: Felipe Melo, Manuel Lonjon & Albayrak

ulan nevzat gibi duyumcu mu vardı,iblis ne olurdu fatih hoca ve floryayla arayı iyi tutsaydın da şeytanlık yapmasaydın

Babelin eskiden de konumu istanbuldu

keremcemden kadife kelepçeyi dinleyip aşk acısı çeken güzel kızlar online mı?hemen dm

makul ücretle Arda mı ,fahiş ücretle Babel mi?
Makul ücret ne anlamina geliyor? Benim bildim Arda rahat Basaksehirde 3-4 Milyon Euro kazaniyordur. 1 Milyon Euro gelmek istese bile pili bitmis Ardayi tercih etmezdim, adam Selcuk vol2 gibi yani Futbol ardayi birakali yillar olmus

Makul ücret ne anlamina geliyor? Benim bildim Arda rahat Basaksehirde 3-4 Milyon Euro kazaniyordur. 1 Milyon Euro gelmek istese bile pili bitmis Ardayi tercih etmezdim, adam Selcuk vol2 gibi yani Futbol ardayi birakali yillar olmus
evet Arda nın barca ile olan sözleşmesi bitene kadar makul ücret kavramından uzak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt