Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğreniriz merak etme sen
Aydın aslan bence yanlış konuşuyorsun Özgür Ayten e...adam burada burada bilgi veriyor elinden geldiğince..özgür ayten kolpacı değil kaynağı sağlam..kalkıp gereksiz ithamların anlamı yok..inanmıyorsan saygı duyarsın laf sokmanın gereği var mı

Umut Bozok 1.5 Milyon Euro gibi komik bir rakama Lorient'a gitmiş.
Rotasyona daha iyisini bulamazdık.
Bize biri üst düzey olmak üzere üç tane iyi santrafor lazım.

Bana komik gelen bir duruma dikkat çekmek isterim;

Belhanda' yı vazgeçilmez gibi görüp başkalarına da bunu empoze etmeye çalışanların, Banega transferine heyecanlı bir istekle yaklaşmaları enteresan. Zihinlerindeki rol paylaşımını cidden merak ediyorum. Belhanda' nın sıçışlarını, Banega' nın da -Ndiaye gibi- canhıraş gayretlerle bertaraf etmeye çalışacağını filan mı zannediyorlar acaba?!...

Bu Banega konusunda Levent ve Özgür Bey'in sürekli paslaşma sebeplerini öğrenebilir miyiz?

Bana komik gelen bir duruma dikkat çekmek isterim;

Belhanda' yı vazgeçilmez gibi görüp başkalarına da bunu empoze etmeye çalışanların, Banega transferine heyecanlı bir istekle yaklaşmaları enteresan. Zihinlerindeki rol paylaşımını cidden merak ediyorum. Belhanda' nın sıçışlarını, Banega' nın da -Ndiaye gibi- canhıraş gayretlerle bertaraf etmeye çalışacağını filan mı zannediyorlar acaba?!...

Bruma PSV işi olmazsa bize yollamak yerine Salzburga yatay geçiş yapabilir. Burda Avusturya’da değerini tekrar bulabilir.

Katıldığı bir ödül töreninde Abdurrahim Albayrak; "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" (İHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt