Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan gibi kaosun oldugu bir yere gitmek en son tercihi olmali ozanin. Adami yerler orda

Ne varmış ki halimde?!...

bisey yok
konuyla ilgili msjin varsa adam gibi sorup sag sol katmadan soracaksan cvp vermek isterim
su vakit sunu yazmissin sonra sunu yazmissin ne is gibi kanitlarla sorarsan tabi
yoksa sag sol muhabbeti yapip yasindan utanmadan trolluge kalkarsan sonra haline bak lafina sasirma

Welbeckten daha basarili bir performans göstermis PL‘de 7 gol 3 asist demek Türkiyede 14 gol 6 asist banko demektir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

20 tane bile atar ama gomisten menmun olmayan hoca yine ayni tip adami neden ister bilemedim ? Yani chicharito iyidir hoştur ama sadece leblebicidir. Oyun olarak bir katki alamazsiniz. Ha yanina muriqi olursa isler degisebilir ama bu sefer babel ve onyekuru taca cikar çünkü ikiside kanat forvet ve 442 kanadinda oynayamazlar

Süleyman Rodop: "Diagne‘nin satışının geçikme sebebi Arapların parayı peşin değil, taksitler halinde ödemek istemeleri. Galatasaray Gomis'te yaşadığı olayı yaşamak istemiyor."

20 tane bile atar ama gomisten menmun olmayan hoca yine ayni tip adami neden ister bilemedim ? Yani chicharito iyidir hoştur ama sadece leblebicidir. Oyun olarak bir katki alamazsiniz. Ha yanina muriqi olursa isler degisebilir ama bu sefer babel ve onyekuru taca cikar çünkü ikiside kanat forvet ve 442 kanadinda oynayamazlar

Gomis ile Chicharitonun ayni tip oyuncu oldugunu düsünmüyorum renkdas. Chicharito Leverkusendeki performansini yakalayabilirse çok ama çok faydali olacaktir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt