Suat Alacahan
Sarı Üye
- 16 Temmuz 2011
- 748
- 286
- 313
Aleyküm selamSelamın Aleyküm..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleyküm selamSelamın Aleyküm..
Lan bir de çıkmış tutarlı ol diyor. Size açıklama mı yapmam gerekiyor lan manyak mısınız siz? Adımın değişmesi gerekiyordu, onun durması uygun değildi.
Bunun uygun olmama sebebi sizden gizlemek istememe değil. YİNE SÖYLÜYORUM SİZ KİMSİNİZ DE SİZİ CİDDİYE ALIP İSMİMİ SİZDEN GİZLEYEYİM? Manyaklaştınız mı lan, kişisel hayatım için değiştirmem gerekiyordu.
Burada takıla takıla sosyal hayattan kopmuş, kafayı yemişsiniz. Herifler zannediyor ki bir tek burası var hayat olarak, kendilerine kabile kurmuşlar her şeyi birbirlerine yoruyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanimadigin insanlar hakkinda bos yapma gundi
abi sen nerdesin yaBeyler kavga etmeyin, aman diyorum.
Aytene de giydirecen demek ha
abi sen nerdesin ya
abi sen nerdesin ya
Benhun bey bir çay içip sakinleşmenizi öneriyorum.
Transfer sezonu yeni girdigi halde bile taraftarimiz boyle psikopata baglayip birbirine saldirmaya basladiysa, olasi bir gecikmede transfer sezonuna dogru buralar ne oluyor tahmin bile etmek istemiyorum
Buralar de bos birakmaktan falan bahsedebiliyorsun? Oyleyse bilelimRengim buralar çok boş bırakmışsın biz yokken. Darıldım doğrusu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cok özleidm komutanımÖzledin mi beni Sergen Zeren kardeşim
insan saygıdan da abi der?Ulan gelene gidene abi çekiyon sende kaç yaşında adamsın