- 1 Mayıs 2018
- 53.071
- 43.493
- 3.298
marianoyu satip daha genc bir bek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım anlatamadım herhalde. Ben Kap veya Federasyon tarafını soylemiyorum. Manipulasyona girer SPK nezdinde.
Ahahaha hangi keko gazteci yazmış la bunu. Küçük hakan + paradır oBeşiktaş, Dorukhan Toköz için Milan'ın yaptığı Hakan Çalhanoğlu artı bir miktar para teklifini reddetti
![]()
SPK kurallarında bu iddianı destekleyecek maddeyi bulup yollar mısın? Ve ortada ne gibi bir manipülasyon olduğunu da açıklar mısın? Manipülasyon demek yanlış haberlerle piyasayı yönlendirmektir, doğru transfer haberini bildirmenin nesi manipülasyon?
Transfer yaptım demeyeceksin, prensip anlaşmasına varıldı diyeceksin, transfer döneminin tek olayı lisans çıkarmaktır ayrıca. Senin dediğin açıdan bakarsak Ljajic de açıklanamazdı.
Dünya'da da borsaya bağlı bir ton firma var, transfer dışı dönemlerde bolca transfer açıklıyorlar, merak ettiğim bizim ayrıcalığımız ne de bizde sorun oluyor?
alt yapıdan bazılarınıda kiralamak lazım ileride a takım için düşündüklerimizdenOzornwafor gibi 2-3 transfer yapıp kiralamak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 48660@Keramettin TANRIVERDİ @M.Saim Yılmaz @Emre Bari
Boşuna tartisiyorsunuz ustatlar. Kim hakli haksız birsey degismeyecek. Çünkü takimimiz KAP bilgilendirmelerini transfer sezonu baslangicina saklayacak.
Roma Kulübü, Swansea ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu Leroy Fer'in transferi için görüşmelere başladı.
Beğenmeyenler vardı burada![]()
Ekli dosyayı görüntüle 48660@Keramettin TANRIVERDİ @M.Saim Yılmaz @Emre Bari
Boşuna tartisiyorsunuz ustatlar. Kim hakli haksız birsey degismeyecek. Çünkü takimimiz KAP bilgilendirmelerini transfer sezonu baslangicina saklayacak.
kalan 5 e de fernando ya da marianoyu verelimBrugge 25 m > Wesley
Galatasaray 20 m > Diagne
![]()
![]()
![]()
Manipülasyonun SPK için tanımıyla senin bahsettiğin durum uyuşmuyor.1- SPK Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği
2- Prensipte anlaşmadan bahsetmedim ben. Resmi sozlesme imzalandı aciklamasindan bahsediyorum.
3- Ljaic olayının tarihcesini bilmediğim için yorum yapamam.
4- Dunyadaki diğer borsaların denetleyici kurulları her olay için aynı kararları uygulamaz. Bizim ulkemizde kanun koyucu boyle emretmiş.
arkadaş kamera şakasımı bu transfer 8 haziran 2019 günü başlamadı mı yahu. ben mi yanlış biliyorum.
sakat adam yav