Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Dorukhan Toköz için Milan'ın yaptığı Hakan Çalhanoğlu artı bir miktar para teklifini reddetti

D86iAzEW4AAnISf.jpg

Palmeiras, Fenerbahçe'nin de istediği Ramires ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

D89Qt0mX4AE9ISp.jpg

yahu arkadaş kimsede demiyor ki transfer tescil dönemi 8 haziranda başladı. neyi tartışıyorsunuz

48660@Keramettin TANRIVERDİ @M.Saim Yılmaz @Emre Bari

Boşuna tartisiyorsunuz ustatlar. Kim hakli haksız birsey degismeyecek. Çünkü takimimiz KAP bilgilendirmelerini transfer sezonu baslangicina saklayacak.

SPK kurallarında bu iddianı destekleyecek maddeyi bulup yollar mısın? Ve ortada ne gibi bir manipülasyon olduğunu da açıklar mısın? Manipülasyon demek yanlış haberlerle piyasayı yönlendirmektir, doğru transfer haberini bildirmenin nesi manipülasyon?

Transfer yaptım demeyeceksin, prensip anlaşmasına varıldı diyeceksin, transfer döneminin tek olayı lisans çıkarmaktır ayrıca. Senin dediğin açıdan bakarsak Ljajic de açıklanamazdı.

Dünya'da da borsaya bağlı bir ton firma var, transfer dışı dönemlerde bolca transfer açıklıyorlar, merak ettiğim bizim ayrıcalığımız ne de bizde sorun oluyor?

1- SPK Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği
2- Prensipte anlaşmadan bahsetmedim ben. Resmi sozlesme imzalandı aciklamasindan bahsediyorum.
3- Ljaic olayının tarihcesini bilmediğim için yorum yapamam.
4- Dunyadaki diğer borsaların denetleyici kurulları her olay için aynı kararları uygulamaz. Bizim ulkemizde kanun koyucu boyle emretmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 48660@Keramettin TANRIVERDİ @M.Saim Yılmaz @Emre Bari

Boşuna tartisiyorsunuz ustatlar. Kim hakli haksız birsey degismeyecek. Çünkü takimimiz KAP bilgilendirmelerini transfer sezonu baslangicina saklayacak.

Tesekkurler hocam. Kulüpte aynı seyi soylemis zaten. Resmi tarih verilmeden aciklayamam tepeme binerler diye. Musade edin de bildiğimiz konuda fikir beyan edelim. Yalan yanlış dersen üzersin beni Keramettin renkdaşım.

1- SPK Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği
2- Prensipte anlaşmadan bahsetmedim ben. Resmi sozlesme imzalandı aciklamasindan bahsediyorum.
3- Ljaic olayının tarihcesini bilmediğim için yorum yapamam.
4- Dunyadaki diğer borsaların denetleyici kurulları her olay için aynı kararları uygulamaz. Bizim ulkemizde kanun koyucu boyle emretmiş.
Manipülasyonun SPK için tanımıyla senin bahsettiğin durum uyuşmuyor.

Desenki kulüp piyasaya kasıtlı yanlış haberler salıyor ve piyasayı yönlendiriuor evet haklısın derdim, doğru haberi açıklamaktan manipülasyon olmaz, haberi saptırmaktan olur.

Asil tendon sıkıntısından dolayı son 2 senede baya maç kaçırmış haklısın da aslında çok sakatlıklarla boğuşan biri değildi öncesinde

Bize gelse o kadar sorun yaşayacağını sanmıyorum.Bu sene 20 maç kaçırmış ama şöyle bir gerçek var İngilterede futbol bir başka oynanıyor

Ekstra olarak Championshipte fikstürler çok sıkışık takım sayısı fazla olduğu için sakatlık sorunu yaşamak için birebir bir ortam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt