Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Erdoğan Trabzonspor ve Bursaspor'da ilk 11 oynadı.Biz de iyi bi yedek olur.Bonservissiz bi şekilde gelmesini istemeyen olmaz diye düşünüyorum.Fatih hoca Trabzonsor zamanında da istemişti..
Sen kimin adı geçse herkese kabulun var rtaş hayırdır hamza hamzaoğlu mu kaçtı içine

Geçen bir arkadaş haber paylaşmıştı. Belçika ve Rusya Ligi bizden daha fazla izleniyor diye... Belçika Ligi için şunu söyleyebilirim. Avrupa'da bizim lig izleniyorsa Belçika Ligini hayli hayli izleniyordur. Son zamanlarda en fazla kaliteli oyuncu çıkartıp satan ülke sonuçta. Alt yapıları bizden kat be kat üstün.

Normal vatandaş pek izlemiyor olabilir ama futbolun içerisindeki insanların sürekli takip ettikleri ve dikkat ettikleri bir lig. Bir star çıkma olasılığı yüksek bu ligden
Futbol içerisinde olan kişiler mecbur izlemeli orayı tabiki.

Hollanda, portugis, Belçika ve Fransa özelikle yetenek kaynıyor.

Normal vatandaştan yola çıkmıştım açıkçası sadece

Serhat Pekmezci: "14 yabancı kuralının olduğu dönemde 22-23 yaş ortalamalı bir takım bütün ülkeyi ayağa kaldırmış durumda. Ben bazı yabancı oyuncuların Türk oyunculara büyük rol model olduğunu düşünüyorum"

Fenerbahçe Altyapı Scout Sorumlusu Serhat Pekmezci: "Yabancı futbolcuları kısıtlamadan ziyade sorunun nerede olduğunu bulmak için kafa yormamız gerektiğini düşünüyorum"

Beşiktaş'ın yıldızı Dorukhan Toköz için menajeri Necdet Ergezen, Lig Radyo'ya konuştu: "Udinese kulübünün Dorukhan'ın bonservisi için 7 milyon euro'luk bir teklifi var, buna 1 milyon euro da performans bonusu ekleyecekler. Ancak bu teklifi Beşiktaş yeterli bulmadı"

Sinan seni yemlediğine göre ben rahat alırım. Ama parayla satılık adamdan iş olmaz. Pardon adam demişim
Sinan beni yemlemis mi :asd: Yoksa adam uye yonetimine dair hakli bir elestiri yapti diye bir hafta icinde kalemini kirdin mi

Hayatimda (maalesef) Sinan Bilgin'i gormedim. Kalli oldugu icin ortak tanidik vardi ama Kalfestte de denk gelmedi

Yani emin ol senin de bir fiyatin vardir sadece uzerine dusunmemissindir. Adamligima falan laf etmen de ne kompleksin oldugunu ortaya koyuyor

Serhat Pekmezci: "14 yabancı kuralının olduğu dönemde 22-23 yaş ortalamalı bir takım bütün ülkeyi ayağa kaldırmış durumda. Ben bazı yabancı oyuncuların Türk oyunculara büyük rol model olduğunu düşünüyorum"

Fenerbahçe Altyapı Scout Sorumlusu Serhat Pekmezci: "Yabancı futbolcuları kısıtlamadan ziyade sorunun nerede olduğunu bulmak için kafa yormamız gerektiğini düşünüyorum"
Yazık adam çürüyor fb de

Fenerbahçe gibi bir camiada IQ kırıntısı gösteren bir arkadaşımız. Kendinr yazik ediyor oralarda

Necdet Ergezen: "Monaco, Abdülkadir için 16 milyon euro bonservis ücretinin yanı sıra 3 milyon euro bonus ve ilerideki olası satıştan pay veren bir teklifle geldi. Ancak Trabzonspor kulübü Abdülkadir'in satışı için istekli değil."

Hayırdır palazlandın yine. Sinan kim ki bizim forumumuzu alacak. Senin gibi fitne üyelerin forumu karıştırmasına müsade etmeyeceğimiz için kötü olacaksak hiç sıkıntı değil. 1-2 kere buluşmaya gittin ben yokken yönetici oldun diye kendini bi bok mu zannediyorsun. Ne olduğunu biliyoruz biz merak etme

very very good

Öyle de frankfurt artık pek o tarzda kulüp olmadığı için demiştim. Adamlar manyak yönetiliyor. Aldıkları adamdan illa ki para kazanıyorlar. Kruse satamazlar son kontratı olur beleşe gider muhtemelen
kruse skandallar yasamasaydi MT in ilk 11 oyuncusuydu mesela. Bayern'da yedek olarak istemisti ama maasini cok buldular backup oyuncu icin

Necdet Ergezen: "Monaco, Abdülkadir için 16 milyon euro bonservis ücretinin yanı sıra 3 milyon euro bonus ve ilerideki olası satıştan pay veren bir teklifle geldi. Ancak Trabzonspor kulübü Abdülkadir'in satışı için istekli değil."
Bizde olsa 10 mye satmıştık bile

Yusufun her yeri yedek olsa ne olur rtaş. Boş alanda sprint atmaktan başka bi numarası yok o da her maç değil sadece bize karşı bileniyor diğer maçlar yatış.
Jimmy haberlere göre 2 milyon euroya yakın bi maaş istemiş.Başakşehir de ilgileniyo.Varsa başka bi isim söyleyin onu alalım.Kesin bi Türk futbolcu alınacak..

Beşiktaş'ın yıldızı Dorukhan Toköz için menajeri Necdet Ergezen, Lig Radyo'ya konuştu: "Udinese kulübünün Dorukhan'ın bonservisi için 7 milyon euro'luk bir teklifi var, buna 1 milyon euro da performans bonusu ekleyecekler. Ancak bu teklifi Beşiktaş yeterli bulmadı"

Arda'dan haber yok mu rtş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt