Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş bu site tuhaf insanlar var.özgür ayten ara transfer döneminde kimsenin bilmediği isimleri geldi burada paylaştı..kaynağı da sağlam...şimdi çıkmış bir iki tane kendini bilmez hangi amaçsızca adama sataşıp tahrik ettiler..adamda tepki gösterdi..söylediği laflar hoş değildi kabul..ama buna sebebiyet verenlere bir yaptırım yok..yahu iyi kötü bilgi getiriyor özgür ayten..adam kolpa olmadığını devre arasında ispat etti.şimdi amaç ne ona saldırmanın amacı ne...ağababalık taslıyor burada bazı kimseler..Arkadaş işiniz yok mu ya her gelen birine çatıyor o ona laf atıyor o ona. Biraz relax olun yahu sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin. Harbi dünden beri ayar oluyorum artık
Not: sana özel bişey değil bu rtaş kişisel algılama
1 2 hakli olduklari yanlar var ama olasiliklari %1Satıştan pay var birde adamlar daha ne versinler bu Ts başkanı uçmuş
Sözlesmesi biten bazi oyuncular..
Sunlardan 2 3 4 tanesi kandirabilsek cok yasli olmayanlari imza parasiyla cok mur zor olur hemde ffp den dolayi sikinti cekmemis oluruz
Ben yönetim olsam abaza gibi sulanip hepsine copy paste teklifte bulunurum illa 2 3 tanesi olumlu yaklasir
Ander Herrera
Wellbeck
Sturridge
Babel
Mata
Valencia
Llorente
Diego Godin
Felipe Luis
Mac Kruse
Ribery
Robben
Adrien Rabiot
Hector Herrera
Yacine Brahimi
Mario Balotelli
Salomon Rondon
Leroy Fer
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şampiyonlar liginde 2012-2013 sezonunu yasayacagız sanki.real madrid,barcelona,bayern münih,city,psg ve liverpool gelmesin de ://
Bu duyumcuabiniz denen kolpaci sensin büyük ihtimal
Degilim. Adminler paylasma diyene kadar paylasicam. Napcan?Bu duyumcuabiniz denen kolpaci sensin büyük ihtimal dk basi paylasiyorsun su yalanciyi
Twitter de yaz orda kafa ütüle güzel kardesim
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5-6 ya cakacaklar
Bu hürriyetten Ayrıldım gibisine bişey demişti ben ondan dedim demek ki daha gitmemişEkli dosyayı görüntüle 49149 @Semih Ağlar ali naci köşesinde yazmış
evet ona ben de şaşırdım,belki son aylarıdırBu hürriyetten Ayrıldım gibisine bişey demişti ben ondan dedim demek ki daha gitmemiş
Maalesef renkdaș. Özgür Ayten devre arası yanlış hatırlamıyor isem tüm transferleri önceden bildi ve yönetime kaynağını söylediğini de belirtti. Keza aynısı Levent Akgün için de geçerli, adam kaynağını belirterek bilgi paylaştı ama her ikisine karşı yapılmayan tahrik kalmadı. Üyeler olarak kalkıp bir şey dediğin zaman da kötü oluyorsun. Kaynağını belirtip bilgi paylaşan adamlar bundan sonra neden paylaşsınlar böyle olduğu sürece.Renktaş bu site tuhaf insanlar var.özgür ayten ara transfer döneminde kimsenin bilmediği isimleri geldi burada paylaştı..kaynağı da sağlam...şimdi çıkmış bir iki tane kendini bilmez hangi amaçsızca adama sataşıp tahrik ettiler..adamda tepki gösterdi..söylediği laflar hoş değildi kabul..ama buna sebebiyet verenlere bir yaptırım yok..yahu iyi kötü bilgi getiriyor özgür ayten..adam kolpa olmadığını devre arasında ispat etti.şimdi amaç ne ona saldırmanın amacı ne...ağababalık taslıyor burada bazı kimseler..
kaynağı güvenilir transfer haberi verenler buraya yazmamalıMaalesef renkdaș. Özgür Ayten devre arası yanlış hatırlamıyor isem tüm transferleri önceden bildi ve yönetime kaynağını söylediğini de belirtti. Keza aynısı Levent Akgün için de geçerli, adam kaynağını belirterek bilgi paylaştı ama her ikisine karşı yapılmayan tahrik kalmadı. Üyeler olarak kalkıp bir şey dediğin zaman da kötü oluyorsun. Kaynağını belirtip bilgi paylaşan adamlar bundan sonra neden paylaşsınlar böyle olduğu sürece.