Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arjantinliler genelde tutmuyor bizim ligde, hocalari bile (bknz: cuper)
brezilyalilar daha basarili oluyorlar
Vlasic'i belki 1 sene daha kiralarlar ama Grujic için Liverpool öyle kolaylık sağlamaz
Hatta bir yerlerde Kloop'un ondan çok ümitli olduğuyla ilgili yazılar görmüştüm
Belhanda da son milli maçta defans oynadı ve Gambiya'ya 1-0 yenildi Fas cidden mackolikte öyle gösteriyor diziliste ama maçı izlemedimHocam soso cezayir milli takımının son hazırlık maçında ön liberoda oynamıştı. önünde brahimi ve mahrez vardı
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ispanyollar hele hic bizim futbola uygun degil+İspanyol
Arjantili tutan Battalla harici hatırlamıyorum
Ortega kaçmasa belki tarih yazabilirdi
Hertha 7 milyona ortasaha oyuncusu almış diyorlardı sözlükte.Bilmiyorum mevkileri aynı mı ama aynıysa bırakırlar bir ihtimal peşiniO zaman onu da sadece kiralayalım satın alma olmasın.
2 sene nefes aldırır bize.
Adamlar senelerdir adam almadi. Hatta ronaldonun parasini bile harcamadilarEkli dosyayı görüntüle 48665
bu ffp niye Real Madrid'e uğramıyor la
ispanyollar hele hic bizim futbola uygun degil
soldado en son kanitladi bunu
ispanyadan gelip tutan topcu hatirlamiyorum
fb'ye gelen gol krali bile teneke baglanip yollanmisti![]()
o gelirdir yahu.750 milyon kar nerden çıktı.Senede 750 milyon eyro kar açıklarsan sana da uğramazlar
an itibariyle kadro yapak:
Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Fernando - Banega
Feghouli - Belhanda - Babel(Onyekuru)
Welbeck
Nasil ?
3.5M üstü bir bedelle Vedat Muriqiyi satın alırlarsa ve ben bu transferden sonra bir daha Galatasarayla ilgili en ufak bir şekilde tek kelime mesaj atarsam şu foruma en adi şerefsizim.
Welbeck yazan herkes şu linkten sakatlik gecmusine baksin, sonra konusalim !
Danny Welbeck - Sakatlık geçmişi