Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
akıllı adam işi değil o yavBen en son 350 kg'de kalmısım o zaman. O tür bir ağırlığı suratımda düsünemiyorum.
ya en iyisi olacan ya hiç bulaşmayacan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akıllı adam işi değil o yavBen en son 350 kg'de kalmısım o zaman. O tür bir ağırlığı suratımda düsünemiyorum.
Keramettin olur mu hocam ismi uzun dayak kaldırır gibiBerkay isimli birini dovemem
Cok light duruyor
Yokmu soyle mahmut, abuzer filan dayak atayim
Genoaya yakinsa bizimkilerin ilgisi yoktur diye düşünüyorum
Renkdaşlar yakışmıyor Banegamız için kavga edelimamatör boksörüm ben tek yumrukta komalık ederim seni
büyüğüm olmasan
CL yi alır la bu kadro efektifliğiMuslera 33
Valencia 33
Boss 25
Marcao 23
Moreno 26
Herrera 28
Banega 30
Feghouli 28
Talisca 23
Onyekuru 20
Muriqi 24
Mis gibi genc kadro tek parayi bayilacagin talisca
Alsancak'a git.100 euro karsiliginda benden dayak yemek isteyen varmi
Cnm dayak atmak istiyor
o iş olucak olsaydı trabzondan bize gelirdiBurak lecce ye giderse babel gibi hülle olur bize söyleyeyim
Anadoludan İbrahimoviç gelse yok derim.Muric diyenlerin ağızlarını Baseball sopası ile dağıtmak istiyorum.
Boşverin bu ağır Anadolu pivot oyuncusunu.
Sarri koşarak gider.Maurizio Sarri go juve işi oldu diyorlar
Nolmus la kılçıklı hamsi mi yemişYanliz Rodop anlatti Albayrak 15 gündür çok fena hastaymis. Öyle böyle degilmis.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Zaatürre olmuş olabilir 15 gündür öksürük geçmiyormuş. Bende de bir haftadır öksürük var.

La olm ben Başkanın memlekette Nizipteym yanıyor la buralar hasta olmak çok zorZaatürre olmuş olabilir 15 gündür öksürük geçmiyormuş. Bende de bir haftadır öksürük var.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben edirnedeyim iki hafta önce bi gün sıcak bi gün serin. Gündüz sıcak gece soğuk. Dağıldık birazLa olm ben Başkanın memlekette Nizipteym yanıyor la buralar hasta olmak çok zor![]()
Gerçi bu aralar serin biraz.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahahah Edirne demekBen edirnedeyim iki hafta önce bi gün sıcak bi gün serin. Gündüz sıcak gece soğuk. Dağıldık biraz
Hakkaten ya 2. Ligden amatöre düşmüşler.Ahahah Edirne demek![]()
![]()
Bizim elemanlar var Edirne'den buraya atanmış.
Ulan diyorum Avrupa'dan Ortadoğu'ya aylık 5 bin lira için mi geldiniz![]()
![]()
![]()
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neyse hayırlısı olsun onlar içinde. Ekmek parası sonuçta. Meslekleri ne arkadaşların.Öğretmeniz hepimiz.Hakkaten ya 2. Ligden amatöre düşmüşler.neyse hayırlısı olsun onlar içinde. Ekmek parası sonuçta. Meslekleri ne arkadaşların.